Ferieartikkel cover 1920x580 px

Aldri mer kaos i kofferten!

Vi har forelsket oss helt i pakkekuber fra Cubus og smart pakking. Med veldig enkle grep unngår du overpakking og rotete hotellrom. Her deler vi de viktigste tingene å huske på for deg som skal pakke til syden eller annen solferie!

Smart pakking handler både om hva du pakker, og om hvordan du pakker det. Vi har spurt Henriette fra Gina Tricot hva vi bør tenke på før vi velger plagg å legge i kofferten.

«Velg antrekk du kan ha bikini under men også spise ute i. Dette settet i lin er et perfekt eksempel. Matchende shorts og skjorte som er lett å style både opp og ned. På ferie ønsker man jo å føle seg litt ekstra fin, så å kle seg pent men samtidig komfortabelt er mitt beste tips! En stor veske kan brukes hele dagen, både på stranden og rundt i byen. Denne vesken kan du ha alt du trenger i: vannflaske, solkrem og håndkle. Husk fine solbriller med skikkelig beskyttelse!»Når du har planlagt og lagt frem det du skal ha med deg er det på tide å pakke klærne i smarte pakkekuber, dette er en absolutt gamechanger for deg som liker orden i sakene! Pakkekubene er fra Cubus og kommer i størrelsene small, medium og large.Rull klærne istedenfor å brette dem. På denne måte tar plaggene mindre plass, de krøller seg ikke og du har full oversikt over hva du har med deg siden pakkekuben er gjennomsiktig. Bruk én kube per type plagg. T-skjorter i en kube, bukser i en kube, kjoler i en kube, osv. De små er perfekte for undertøy og badetøy!
Solkrem og andre produkter bør pakkes i gjennomsiktige mapper, slik at du har full oversikt og slipper å rote for å lete! Pakkekubene skaper et tilfredstillende tetris-system hvor du har full oversikt og enkelt kan plassere kubene i skapet på hotellrommet.


Vi har valgt en veldig lett koffert fra Morris i nydelig turkis farge. Ikke bare er den fresh, men også veldig lett å se på rullebåndet! Toalettmappene, pakkekubene og vesken til håndbagasje finner du på Cubus på Oslo City.

Tre tips fra apoteket!

Før du setter deg på flyet vil Philippe fra Vitus Apotek minne deg på de tre viktigste produktene å ha med hjemmefra.


1. Ta med deg solkrem fra et merke du liker og stoler på. Solkrem bør byttes ut hvert år, og du kan ikke nødvendigvis stole på at solkremen som selges på strandbutikken i et annet land holder samme krav til dato som i Norge.

2. Det er lurt å ha med seg reisesyketabletter som er generelle for all reisesyke. Du vet aldri når det blir turbulens, når noen får dårlig mage eller blir båtsyk på ferie.

3. Ha med deg smertestillende i kofferten. Dette selges i alle land, men i ulike versjoner og det er ikke alltid et apotek i nærheten når du trenger produktet mest. Da gjenstår det bare å ønske deg god reise og en deilig ferie!