Beauty Banner

Butikksjefens beauty-favoritter

Butikksjefenes beste tips!

Har du noen gang lurt på hvilke produkter butikksjefen selv bruker? Vi har spurt utvalgte butikker på Oslo City som selger make-up, hudpleie og skjønnhetsprodukter om favorittene. Her er det bare å ta frem notatblokken og gjøre seg klar for gode tips!

Neda
butikksjef på The Body Shop

   

Glød og sommerbrun hud er det Neda har i tankene når hun velger ut tre sommerfavoritter. Først på listen er c-vitamin serumet fra The Body Shop. Fullt av vitaminer gir serumet huden nytt liv og en skikkelig energiboost!

Når du trenger litt ekstra glød i ansiktet eller på kroppen er Coconut Bronze wash-off perfekt. Denne selvbruneren gir deg en solkysset farge med et lite touch av shimmer, og best av alt - den kan vaskes av. Så om du ønsker solbrun hud uten å eksponere kroppen for overdreven soling eller solarium, er dette en skikkelig god løsning.

Et multi-produkt Neda også sverger til er Coconut Bronze solpudder. Det har en lys og en mørk del slik at du kan mikse din perfekte farge, og den lyse delen kan også brukes som highlight! 

Stephanie
butikksjef på MAC

Stephanie har valgt ut favorittprodukter hun ikke kan leve uten. På toppen av listen står Mackstack Maskara Waterproof, som gir en varig bøy og holder hele dagen. Den er laget slik at man kan bygge fylde ved på bruke flere lag, uten at den blir tørr eller klumpete!

For en som alltid har dårlig tid om morgenen bruker Stephanie MAC sin "Hyper Real Serumizer" som et alt-i-ett produkt. Her får du serum, dagkrem og primer i ett! På toppen legger hun MAC Studio Radiance Face & Body foundation. Det er en tyntflytende foundation som jevner ut hudtonen men lar fortsatt huden «se ut som hud».

Sist men ikke minst MAC Lip Pencil i Stephanies favorittfarge WHIRL, den passer til ALT!

Frida
butikksjef hos Beauty studio 23

   

Vi er de eneste som selger Tanrevel i butikk i Oslo! Med denne kan du ta perfekt spraytan hjemme, helt selv. Alle som tester den elsker den, og det er det god grunn til!

Neste favorittprodukt er trend-solkremen fra Beauty of Joseon. Denne har gått viralt på TikTok og blir revet ut av hyllene så fort vi får påfyll av den. Koreansk hudpleie har blitt utrolig populært, og dette er en stor favoritt. En solkrem som gir masse glød!

Siste produktet på listen over Fridas favoritter er Seabuckhorn Vital 70 Cream. Dette er en dagkrem med 70% tindved som er veldig fuktighetsgivende. Den jevner ut hudtonen, og selv om den er god for alle, er den spesielt god for deg som har pigmentflekker eller arr!

Maiken
butikksjef på Cubus

   

Maiken mener det er få ting som lukter mer sommer enn Glöd sin bodycream. Den deilige kremen, som gir huden fuktighet og pleie, er perfekt etter en dag i solen.

En annen favoritt på Maikens liste er øyenskyggepaletten fra Icon Beauty, som er utviklet i samarbeid med Amalie Olsen. Paletten inneholder alt Maiken liker; flotte farger, shimmer og glitter.

For å fullføre enhver look, sverger Maiken til Artdeco sin Chili Booster plumping lipgloss, som gir leppene en fantastisk glans og fylde.

Hedda
dermatologisk sykepleier hos Olio beauty

Hedda mener det viktigste rådet til absolutt alle er å bruke solfaktor hver eneste dag. Og «hver eneste dag» betyr ikke bare på de varmeste sommerdagene, men faktisk hver dag hele året. Solkremen fra Dermalogica gir huden din beskyttelsen og pleien den trenger!

En annen favoritt Hedda bruker slavisk er vippeserumet fra Grande Cosmetics. «Ikke alle vippeserum holder det de lover» sier Hedda, mens med dette serumet ser du tydelige resultater innen kort tid. Og det er jo veldig gøy!

Sist men ikke minst har Hedda lagt sin elsk på rensen fra Dermalogica. Dermalogica er litt dyrere enn enkleste andre merker, men det som gjør at det er verdt å bruke litt ekstra penger på dette merket, er at de er helt overlegne på gode ingredienser! Når du velger Dermalogica er du trygg på kvaliteten.