header-Valentine24

Kjærlighet uten kjøpepress. Happy Valentine!

Valentinsdagen handler ikke nødvendigvis om dyre gaver, men om å vise omtanke og kjærlighet.

Valentinsdagen handler ikke nødvendigvis om dyre gaver, men om å vise omtanke og kjærlighet. Dessuten er det viktig å huske at du kan glede en venn eller noen andre du er glad i! Alle hjerters dag er ikke bare for par, det er en kjedelig myte. Her er noen tips til oppmerksomhet og gaver som kanskje gleder enda mer enn tradisjonelle presanger.

Prøv den oppskriften

De fleste av oss lager de samme rettene på omgang uke inn og uke ut. Men på mobilen din har du antagelig lagret en haug av spennende oppskrifts-videoer, men som aldri har blitt testet. Overrask den du er glad i eller lag en ny rett sammen. Råvarer fra Meny!

Skriv et personlig kort

Dette er så enkelt men skikkelig undervurdert. Finn et fint kort som passer den du er glad i og skriv den dine tanker og følelser. Personlig utvalgte ord har en spesiell betydning og kan varme selv en frossen februar-sjel. Kortene på bildene er fra Norli. Ps: kjøp søte Love Hearts på Normal.

 

Lek turister i egen by

Selv om du har bodd lenge i Oslo er det garantert et museum, galleri eller marked som har stått på to-do listen litt for lenge. Sett av tiden og invitert din utkårede venn eller partner! Take-away kaffe og kvalitetstid er glede som ikke kan kjøpes med kredittkort.

Gjør noe kreativt sammen

Enten om dere maler på lerret og deler en flaske vin, melder dere på en dansetime, eller går på et av byens mange keramikkurs? Å gjøre noe sammen som er nytt for begge to, vil skape minner som varer lengre enn klassiske «date aktiviteter». Finn på noe nytt!

Spa-dag hjemme

Hva med å gi bort egentid? I en hektisk hverdag kan tid for seg selv og litt luksus på badet være den beste gaven. Skjem bort partneren din med en god massasje og gode produkter. Eller lag spa-dag sammen og nyt livet i sakte tempo!

Lær noe nytt sammen

Bestem dere for å lære noe nytt sammen i fellesskap. Det kan være å lage mat fra ulike kulturer en gang i måneden, melde dere på en ny time på treningssenteret eller å lære språket til en destinasjon dere vil reise til i fremtiden. Tiden sammen er verdien.

Overrask med snille tjenester

Gi hverandre en "dag med tjenester". Dette kan inkludere frokost på sengen, rydding av huset, eller andre små gjerninger som viser omtanke. Morsom twist: lag en liste over tjenestene som er inkludert i et hjemmelaget gavekort og legg til en «joker» som mottakeren av gaven kan bestemme.

Happy Valentinsdag til alle som er glade i hverandre! <3

Husk at det viktigste er å vise kjærlighet og omtanke på en måte som er meningsfull for begge.