29087 Oslo Singles Day Description Slider 1920x580px

Visste du dette om Singles Day?

Hvert år feirer vi 11. november på Oslo City med overraskelser og tilbud til deg som ikke lever i et parforhold. Hvorfor? Single fortjener gaver og oppmerksomhet. Par har gjerne flere merkedager hvor de skjemmer bort partneren sin. Det er på sin plass at single får sin egen dag hvor det oppfordres til mer selvpleie og egenkjærlighet.

Fredag 11.11. inviterer vi til feiring på Oslo City, med aktiviteter og tilbud i butikkene. DJ lager god stemning kl 14-18, og vi deler ut 100 goodiebags hvor vi har gjemt 11 gavekort med en verdi på 500kr per stykk!Visste du at 47,7% av alle som bor i Oslo er single? Det er langt over 330.000 folk, det. Vi lever ikke lenger i en tid hvor alle ønsker en fast partner. Og dersom du skulle ønske deg det i fremtiden, er likevel singeltilværelsen en tid som skal nytes og feires. Det viktigste forholdet du har, er tross alt med deg selv. Skjem deg selv bort litt oftere!


Opprinnelig er Singles Day en uoffisiell høytid fra Kina hvor singellivet feires med spinnville rabatter i butikkene. Stolthet i å være singel er budskapet dagen heier frem, og markeringen faller på samme dato hvert eneste år. Datoen 11.11 ble valgt fordi tallet 1 symboliserer en «frittstående gren fra et tre», som er kinesisk slang for å være en ugift mann som «ikke bidrar til nye grener» til familietreet.

Man kan også si at alle ett-tallene i datoen 11.11 symboliserer å være selvstendig og leve for seg selv, men at single står sammen.Som en motvekt til Valentines Day har Singles Day bitt en veldig populær handledag over hele verden. Den aller største faktisk! Hos Oslo City feirer vi på v
år egen måte. Du vil finne fantastiske tilbud og aktiviteter i butikkene denne dagen og vi går for skikkelig feststemning på senteret!

Her på Oslo City møtes alle typer mennesker og alle er velkomne! Det store mangfoldet i byen vår er det som gjør Oslo til byen vi elsker. Derfor bruker vi fredag 11.11 til å feire den single delen av befolkningen. Velkommen til oss <3

Kom innom fredag 11.11 for en gøyal dag og en ordentlig fin handleopplevelse!

 

(Statistikk er hentet fra SSB)