Favortitt banner 1

Butikksjefenes høstfavoritter

Har du noen gang lurt på hvilke trender og produkter butikksjefen selv elsker? Vi har spurt utvalgte butikker på Oslo City om produktene de selv sverger til denne høsten. Her er det bare å la seg inspirere blant makeup, klær, sko og velvære.

Glitter og glød fra MAC

Visste du at Mac er en av de første som har laget en foundation med hyaluronsyre? Butikksjef Stephanie er over seg av begeistring for dette produktet, som rives ut av hyllene hver gang de får påfyll. Studio Radiance Serum Powered Foundation består av 80 % hudpleieingredienser, så du får masse fukt, glød og dekning samtidig!

En annen favoritt for høsten er Sunstruck Radiant Bronzer. Et nydelig solpudder som gir varme i ansiktet under den kalde sesongen, og siden den kommer i mange ulike toner, passer den til alle hudfarger.

Stephanies go-to-øyenskygge denne høsten er Dazzleshadow Liquid i fargen «beam time». En glitterskygge som på få sekunder gir deg en soft glam-look! På leppene sverger hun til Lustreglass Lipstick i fargen Chili Poppers. Denne har masse fuktighet og mye pigment og ser nesten ut som den er toppet med gloss. Lifehack: bruk den også på kinnene som blush!

Høstens it-plagg fra Message

   

Det lange denimskjørtet er definitivt høstens største trend! Desirée styler skjørtet både til jobbhverdagen og til fest. Skjørtet på bildet er fra merket Neo-Noir, som du finner hos Message på Oslo City. Kåpen over skulderen er også en sikker vinner, den er fra merket mbyM i fargen «muldvarp» og passer til absolutt alt. Kåpen er i ull og varmer godt.

   

Dette antrekket i grønt er satt sammen av to plagg som fungerer like godt sammen som hver for seg. Strikkegenseren er fra Second Female, og satengskjørtet er fra Neo Noir. Den grønne fargen er lekker hver høst, men spesielt populær i år. Vesken er fra Núnoo, og den er i semsket skinn. Fordelen med ekte skinn er at det holder lenge og er fint selv etter mye bruk.

Spa-følelse og fukt fra Rituals

Caroline og Sahel viser frem sine absolutte høstfavoritter fra egen butikk. Produktene er plukket ut sammen med butikksjefen, og den røde tråden er deilig duft og egenpleie.

Høstens varmeste og deiligste duft heter «Suede Vanilla» og du finner den på Rituals. Sahel viser frem duftpinner, duftlys og romspray i denne serien. Er ikke det beste med høsten levende lys, og en deilig krydret vaniljeduft som fyller rommet? Ikke alle vet hva en romspray er, men det er en spray du kan bruke på møbler og i luften for å fylle hjemmet ditt med en skikkelig god lukt i timesvis.

   

Caroline er stor fan av hudpleien fra Rituals. Serien som heter Glow gjør det enkelt å lage seg en skikkelig hudpleierutine og passer alle kjønn. Dagkremen, nattkremen og serumet består av 95 % naturlige ingredienser og føles fantastisk lett og fuktighetsgivende på huden. Ønsker du flere steg i rutinen din, får du god hjelp når du kommer innom.

Lange boots og cowboy-vibes fra DNA

Knehøye boots er en stor trend denne høsten, og i gatemoten blir de stylet med skjørt i ulike lengder. De høye bootsene kommer i mange fasonger og varianter, men Thea har valgt to modeller fra merket Black som du finner hos DNA. Én modell med en kraftig profilert såle, og en variant med strikk i sidene. Begge gir antrekket ditt en attitude.

Denne sesongen er det veldig trendy med cowboyboots, og gjerne en litt klassisk variant, som de Margrete har på seg! Disse passer like bra til bukser som til skjørt og gir antrekket ditt mer personlighet. Thea sier hun danset i sine boots på byen hele lørdag uten å få vondt i føttene, så nå vet du hva din neste go-to-partylook mangler.
Begge bootsene er fra merket Unified, som du finner hos DNA på Oslo City.