header2mai

Slik shopper du trygt resten av pandemien!

Slik shopper du trygt resten av pandemien!

Smittevern er fortsatt det viktigste for å kunne holde åpent og bruke byen vår. Ett år inn i pandemien har vi blitt klokere på viruset, og deler tips og kunnskap du vil ha nytte av når du besøker oss!

1. Avstand og munnbind er viktig. Hos oss holder vi 2 meter avstand og bruker munnbind uansett. Det er fort gjort å komme tett på noen andre selv om det ikke var planlagt. Ingen grunn til å utsette seg selv eller andre for unødig risiko.



2. Munnbind i stoff eller kirurgisk maske? De lærde strides, men enhver maske vil redusere dråpesmitte og hindre at du tar deg selv i ansiktet. Har du glemt munnbind kan du få et til engangsbruk av vekterne våre på senteret. Husk at gjenbruksmasker skal vaskes etter bruk.



3. Vaske hender med såpe og vann er den aller mest effektive rutinen! Gjør det før du går hjemmefra og når kommer hjem. Hos Rituals Oslo City kan du både vaske hender og finne en ny skummende favoritt å kjøpe med hjem, vinn-vinn situasjon.



4. Håndspritstasjoner finner du ved inngangene våre, bruk dem på vei inn og ut. Selv om vi byr på sprit på senteret (trodde aldri vi skulle skrive den setningen!) er det praktisk å ha egen håndsprit i vesken. Denne fra Normal lukter godt og glitrer, dersom du trenger litt motivasjon!



5. Tørre hender er vanskelig å unngå, i denne felles dugnaden. Husk å smøre deg godt morgen og kveld. Selv om smittevern står øverst på lista må du ta vare på deg selv i innsatsen. Denne håndkremen med Hemp fra The Bodyshop redder sprukne hender!



6. Ikke ta på ting unødvendig i butikkene. Selv om det er enkelt å glemme håper vi du tenker deg om to ganger. Smitte kan spres via overflater så jo færre kontaktflater, jo bedre. Vi vasker og desinfiserer så mye vi kan, men sammen er vi best.



7. Gå alene på shopping, når du kan. Har du mulighet til å handle utenfor «rushtider» er det også en fordel. Respekter maks-antall skiltene utenfor butikkene, de forteller hvor mange som kan være inne i butikken samtidig.