Interir 4

Interiørtips for en varm og koselig høst

Interiørtips for en varm og koselig høst ❤

Luften er blitt kald og det blir fortere mørkt. Høsten har ankommet. Det betyr mer kos innendørs i varmen! Hjemmet skal være ditt fristed, et sted hvor du kan slappe av, lade opp, og føle deg komfortabel. Men hvor skal man begynne? I dag skal jeg gjøre stuen min høstklar, og deler enkle interiørtips du kan bruke for å skape en deilig atmosfære i ditt eget hjem.

Vi starter med blanke ark og tom sofa!

   

Puter er en veldig enkel måte å få fine høstfarger inn i stua på. Denne gangen har jeg gått amok på Princess hos Oslo City og valgt putetrekk i ulike varme nyanser. Det er bare fint å velge ulike teksturer og farger, så lenge fargene funker sammen. De mønstrede Missoni-inspirerte putene er skikkelig fine, synes jeg. Dessuten er det fint at fargene i mønsteret går igjen i de andre putene.

   

Pledd bidrar til at sofaen og rommet føles varmere. Ikke tenk på pledd kun som noe å varme seg under. Legg pledd i sofaen og på armlene for en myk look, og en måte å lure inn fine høstfarger på. På bordet gjør jeg klar for en av høstens mange filmkvelder! De store gode koppene og boksen i grått er fra Clas Ohlson på Oslo City. At boksen kommer med et fint trelokk er dessuten genialt for godis og snacks. For ingen liker vel mykt popcorn og hardt smågodt?

Nå skal jeg fortelle deg om en liten lifehack for oss som liker å kose oss. Jeg mener, vi som virkelig liker å kose oss. Dyne i sofaen! For å slippe å hente dynen fra sengen hver gang jeg vil krølle meg sammen i sofaen for å se film, har jeg en dedikert sofa-dyne. Denne dynen har jeg trekt i et ekstra fint sengesett fra Princess på Oslo City, akkompagnert av en hotell-pute i grønn fløyel. Når dynen og puten ser så fin ut sammen med interiøret føler jeg meg ikke lat, men luksuriøs.

Det er på tide å lage seg en god kopp kakao og nyte livet inne, mens høsten stormer utenfor! Kakao med mini marsmellows fant jeg på Princess, sammen med alle tekstilene og trefjølen som du ser på bildene. De fine lyktene med frostet glass gir skikkelig varmt og fint lys! Lyktene, den udødelige kaktusen og tøflene fant jeg på Clas Ohlson. For et kupp - jeg er så fornøyd!

Lag deg en deilig høst! Og takk til Princess og Clas Ohlson som gjorde fornyelsen av interiøret både overkommelig og inspirerende ❤

- Christina Fraas