OK-Banner_1

Garderobetips

Inspirasjon til jobbhøsten

Plutselig blir det kjøligere i luften, og de fleste av oss er tilbake på jobb etter sommerferien. For å ta sensommeren og høsten med storm trenger du litt inspirasjon i klesveien! Og det skal Anna og Michael, som jobber på Urban Pioneers og VIC hos Oslo City, hjelpe deg med idag.

Første antrekk består av solide basisplagg og en sporty jakke. Buksen er en ny modell fra merket Gabba med rette ben og myk i stoffet. Perfekt når du ønsker å kle deg opp, men samtidig vil være komfortabel. Michael har valgt en t-skjorte fra Urban Pioneers sitt eget merke. Den har synlig god kvalitet og blir derfor mer enn bare en enkel t-skjorte. Bomberjakken er fra Han København.

   

Hele antrekket finner du hos Urban Pioneers på Oslo City.

Anna har satt sammen et antrekk fra VIC med plagg som passer både til jobb og lørdagskvelder. Skjørtet fra Blu kan brukes til fest med en fin singlet, mens med en svart høyhalset genser som denne, har du et perfekt antrekk for jobben om høsten. Kåpen er også fra merket Blu.

   

Hele antrekket finner du hos VIC på Oslo City.

Neste look er profesjonell, men likevel avslappet. Buksene fra Le Deux heter Como Suitpants og er en favoritt hos Urban Pioneers. Her er buksen i fargen olivengrønn, men den finnes også i svart, ulike gråtoner og blåtoner. Skjorten fra Le Deux er i 100% lin som har god pusteevne. Her er antrekket vist med skjorten både inni og utenpå buksen. Hvilken stil liker du best?

   

Hele antrekket finner du hos Urban Pioneers på Oslo City.

Neste antrekk er satt sammen av ulike teksturer som gjør det spennende, nemlig skinn og ull! Skinnbuksene fra Donna kan kombineres med så mye, men for en hverdagslig look er en fin strikkegenser perfekt. Denne strikkegenseren er tidløs! Både genseren og buksen er fra merket Donna.

   

Hele antrekket finner du hos VIC på Oslo City.

Alle trenger en god veske som passer til garderoben og har plass til alt vi trenger i hverdagen. Vi spurte om eksperthjelp hos Morris og fikk et klart og tydelig svar: velg skinn!
Disse to veskene er begge fra Adax! Hvilken er din favoritt?

   

To favoritter for herrene er denne sorte vesken fra Adax og den brune fra Springfield:

Alle veskene finner du hos Morris på Oslo City.

Lykke til med jobbhøsten og målene dine ❤ Fra alle oss på Oslo City: slay!