Banner-3

10 freshe strikkeplagg!

Våren nærmer seg, men det betyr ikke at du må gi opp strikkeplaggene dine.

Faktisk kan et godt strikkeplagg være en allsidig garderobefavoritt som fungerer året rundt. Kvalitet er nøkkelen når du handler, så det kan være lurt å investere i plagg som vil vare lenge. Vi har snakket med fem ansatte på Oslo City for å finne ut hvilke strikkegensere og cardigans de elsker akkurat nå!

     

Vailent fra Carlings


Alf er stor fan av Vailent, Carlings sitt eget merke. Plaggene fra Vailent er av høy kvalitet, men til en god pris. Han anbefaler spesielt cardiganen med kule detaljer som gir en designer-vibe og en strikkegenser som kan brukes året rundt.

     

Zizzi i trendfarger

Merethe har valgt to favoritter fra Zizzi i årets trendfarger. En tynnere strikk i en deilig viscoseblanding som er perfekt i overgangsperioden fra vinter til vår, og en tykkere strikk i en leken kombinasjon av lilla og bringebærrød. Hos Zizzi finner du et bredt utvalg større størrelser, fra størrelse 42 til 56 i butikken og opp til størrelse 60 på nett.

     

Blu fra Vic

Nora fra Vic viser frem to strikkegensere fra merket Blu. De kommer i en stripete variant og en blå med krage. Plaggene er laget av 100% ull, så de er varme og gode samtidig som de kan styles opp og ned. Kongeblå er en nydelig farge, og striper er alltid tidløst!

     

Strikk selv hos Strikkedilla

Hva med å strikke selv? Nina fra Strikkedilla viser frem to favoritter hun har strikket selv som henger fremme i butikken: den populære Nybi genseren og Lulu flettejakken. Hos Strikkedilla finner du et bredt utvalg Sandnes-garn og mønstre.

Sjekk forresten ut @ninasstrikkeparadis for inspirasjon til ditt neste strikkeprosjekt!

     

Stine Goya og Cras hos Urban Pioneers

Tala fra Urban Pioneers har gått for en strikkegenser fra Stine Goya og en cardigan fra det danske kvinnedrevne merket Cras som har fokus på bærekraft. Stine Goya finner inspirasjon i sterke kvinner og kunst, og farger er vitenskapelig bevist å gjøre oss gladere! Gult er en farge vi vil se mye av utover året.


Som du kan se, er det en rekke muligheter når det kommer til strikkeplagg, uansett hvilken stil og smak du har. Kom innom så hjelper vi deg ❤