blommor_responsiv_1920_580

Smarte tips til sommeren

Klissete iskrem, solbrent hud og overfylt reiseveske? Slipp sommerens små bekymringer med hjelp av våre smarte og enkle tips.

Slitte og illeluktende sko? Legg et par teposer (tørre!) i skoene og la det stå over natten. Det tar nemlig bort den dårlige lukten.

Svie på huden av insektbitt eller solbrenthet? Ta litt eplesidereddik på en bommullspad og hold på bittet. For solbrent hud, kan du tappe et bad og helle i ca. en desiliter eplesidereddik, det lindrer svien.

Demp iskaffesuget! Fyll en isbitform med kaffe og frys den. Når lysten på iskaffe melder seg, heller du enkelt iskald melk i et glass og fyller deretter på med kaffeisbiter i ønsket mengde.

Raskt tips for jordbær. For å slippe å skjære av toppen på jordbær, kan du enkelt stikke et sugerør gjennom jordbæret. Gjort på et blunk! 

Sandfri sone? Ta med et stort teppe eller laken til stranden, brett det ut og sørg for å ha noe tungt i hvert hjørne slik at det ikke blåser opp. Vipps, så har du en sandfri sone å sole deg på!

Unngå søl og ubudne gjester. Muffinsformer har flere bruksområder enn kun det åpenbare. Tre en muffinsform på ispinnen og til bunnen av pinneisen for å unngå det verste sølet. Eller stikk et sugerør gjennom en form og plasser over glasset ditt, for å forhindre at veps og andre insekter tar en dykk i drinken din.

Fryste snacks. Fryste druer smaker godt og er en perfekt snack på varme dager.

Yoghurtis i din favorittsmak? Enkelt! Kjøp en pakke porsjonsyoghurt og trykk ned en ispinne gjennom lokket. Legg yoghurten i fryseren og vent i noen timer. Når du tar ut yoghurten kan du varme den under varmt vann, så blir det enklere å ta av forpakningen.

Tenne grillen uten væske. Glemt å kjøpe tennvæske til grillen? Legg kullbitene i en eggekartong så brenner de perfekt uansett.

Ice ice baby. Har du fylt en stor skål med isbiter for å kjøle ned drikken til festen? Salt isen så holder den seg fryst mye lenger.

God plass i reisevesken. Unngå stappfulle reisevesker ved å rulle klærne i stedet å brette de.