Oslo City Safeguard webbanner 1920x580

DIn trygghet er viktig for oss!

Vår høyeste prioritet har alltid vært, og er fortsatt, tryggheten og sikkerheten på vårt kjøpesenter. Vi har innført flere ulike tiltak for å sikre at våre kunder og ansatte er trygge hos oss.

Vi følger alle nasjonale, regionale og lokale anbefalinger og påbud om smittevern fra Folkehelseinstituttet og regjeringen.

I tillegg til dette har vi utviklet, og oppdaterer kontinuerlig, en grundig kjøpesenterpolicy med rutiner som sikrer en høy grad av smittevern, sikkerhet og trygghet.

Følgende tiltak har allerede blitt innført på vårt kjøpesenter:

Synlig informasjon i hele senteret (håndvask/hvordan man forebygger smitte)
Synlig informasjon på toaletter samt digital skilting (håndhygiene mm)
·Økt frekvens av rengjøringsrutiner med fokus på desinfeksjon av overflater (dørhåndtak, trappegelender, skrivebord, toaletter, kraner osv.)
Hånddesinfeksjon er tilgjengelig på flere steder på vårt kjøpesenter
Skilt som påminner alle om å holde avstand
Kontroll på antall besøkende i realtid slik at vi ikke overstiger maksimalt antall. Sikkerhetsvakter skal ved økt besøkstrykk kunne stenge innganger med kort varsel.

Som et ekstra sikkerhetstiltak har vi blitt sertifisert med Safeguard-sertifikat av Bureau Veritas https://www.bureauveritas.no/nb som viser at vi har implementert og følger strenge retningslinjer for helse, sikkerhet og hygiene på vårt kjøpesenter. Dette sikrer vi i samarbeid med Bureau Veritas, en uavhengig kontrollør, som har gjennomgått og inspisert at vi følger retningslinjer som stemmer overens med anbefalinger og råd fra Folkehelseinstituttet.

I tillegg har vi et teknisk system som beregner antall besøkende på vårt kjøpesenter i nåtid, slik at vi kan sikre at vi aldri overstiger de begrensninger som er anbefalt om sosial distansering. Ved behov ansetter vi også ekstra personale for å sikre at sosial distansering er på plass i vårt kjøpesenter. 

På fomiddagen mellom kl 10-11 og på ettermiddagen/ kveld mellom kl 19-22 er det mindre antall besøkende i vårt kjøpesenter, så velkommen til en roligere handel da!

På Oslo City har vi stort fokus på trygghet og sikkerhet slik at det skal være et trygt sted å treffes på og handle i.