Banner1

5 lifehacks for studenter

5 lifehacks for studenter

Er du student og skal flytte på hybel eller kanskje du bare har brukt litt mye penger i sommer? Med disse enkle tipsene kan du spise godt og freshe opp hjemmet ditt. Samtidig som du sparer på kronene!



Kjøper du kaffe på kaffesjappe daglig er oddsen stor for at du brenner av over ti tusen på kaffe i året. Ti tusen! Kjøp deg en skikkelig fin gjenbrukskopp og lag en avtale med deg selv om å ta med kaffe hjemmefra. Disse fra Starbucks holder drikken din hjemmefra varm/kald og gir fortsatt den digge følelsen av luksus!



Bagorama har ryggsekker i absolutt alle prisklasser, finn den som passer deg. Legger du vekt på kvalitet og bredt bruksområde når du velger ryggsekk varer sekken i flere år. Denne fra Rains er regntett, rommer en 17 tommers PC og har beskyttelse i ryggen. Den er like god på stranda som i sludd en grå novemberdag! 



Too Good To Go er en app som lar deg handle overskuddsmat hos ulike resturanter og butikker til en veldig snill pris. Til avtalt tidspunkt kan du komme innom og hente den forhåndsbestilte posen din. De aller fleste spisestedene på Oslo City har Too Good To Go, inkludert Meny. Spis billig og godt med grønn samvittighet!



Det er lett å la seg rive med av interiørtrender på Instagram og tro at alt må være dyrt! På Clas Ohlson finner du vannkoker, brødrister og presskanne i supercute design. Uten at det koster alt for mye! Til skrivepulten finner du også fine notatbøker, blokker, permer og penner som inspirerer til en skikkelig fin ny dag.



En kjedelig vase eller en Billy bokhylle med slitte hyller kan få helt nytt liv med ny farge. Hvert år kommer Quick Bengalakk med spraymaling i sesongens fineste trendfarger. Istedenfor å handle nytt interiør kan det meste bli «nytt» med et strøk maling. Bruker du spraylakk er det enkelt å få et jevnt resultat!



Har du flere tips du vil dele med oss? Tag oss på Instagram, @oslocity!