Piknik-banner

Lag en enkel og digg piknik i parken!

Her får du tipsene du trenger for en herlig sommer i parken.

Sommer i Oslo er det beste som finnes. Hvorfor reise vekk fra byen når den er på sitt aller beste? Det er så mange fine parker og grøntområder i Oslo hvor du kan nyte lange dager og late ettermiddager i sola. Uansett om du har fri eller ikke, så fylles hverdagen med feriefølelsen når du spiser og koser deg utendørs.

Her får du tipsene du trenger for en herlig sommer i parken ❤


Alle burde eie et mykt og godt piknikteppe. Dette rutete teppet er isolert under slik at det ikke blir vått eller skittent, og er enkelt å rulle sammen og bære over skulderen. Er bakken litt våt fra gårsdagens regn lover jeg deg at du kommer til å være veldig glad for teppet!

 

Kopper til drikke med lokk er lurt, både for å holde vepsen unna og unngå søl. En god start for en vellykket sommerdag! Koppene er fra Nille og piknikteppet fra Clas Ohlson. 

Hvorfor bruke masse tid på å lage mat når det kan gjøres enkelt? Piknik i parken med sushi og potetgull fra Meny på Oslo City er helt perfekt. Legg maten på asjetter og skåler, så blir det ekstra fint. Skålene, asjettene og vinglassene i solid plast finner du på Nille, disse er et mye bedre alternativ enn engangsprodukter fordi de er laget for å vare.Kjølebag med kald drikke er et must. Du kan fylle dem med kjøleelementer, men om du vil slippe å bære så mye hjem, kan du bare fylle dem med isbiter fra matbutikken. Stapp de fulle med favorittdrikken og nyt en kald enhet i solsteika. Også er det alltid en god idé å ha med et spill, jeg tok med badminton!

Kjølebagen med mønster, putene og blomstene er fra Princess. Den ensfargede kjølebagen, badminton-settet og stråmatten er fra Clas Ohlson på Oslo City.

 

 

Håper du fant inspirasjon til å style din egen piknik i parken. Ønsker deg en deilig sommer i favorittbyen, Oslo! ❤