Banner-julebord03

De fineste antrekkene til julebordet!

Med julebordssesongen rett rundt hjørnet, er det på tide å finne det perfekte antrekket som kombinerer stil og komfort

Her skal det både danses, spises og skinnes! Våre dyktige ansatte i ulike butikker på Oslo City har plukket ut antrekk du ikke kan slå feil med på årets fest.

Sho hos Bertoni viser frem årets dress! Den kommer i flere farger, men årets trendfarge er grønn. Dressen er laget i stretch, noe som gjør at den både sitter pent, er behagelig å ha på og lar deg prestere på dansegulvet. Med den dobbeltspente vesten er antrekket fortsatt gjennomført selv om du tar av jakken. Match burgunderrødt slips og lommetørkle, så har du både et trendy og klassisk antrekk.

Maren og Sofie har valgt to helt ulike antrekk fra Vero Moda, men begge har stor wow-faktor. Marens two-piece i glitter består av jakke og langt skjørt med splitt. Plaggene kan styles om hverandre, og antrekket passer dessuten også perfekt til nyttårsaften! Sofie har valgt en rød aftenkjole i sateng, denne er like fin til julebordet som på selveste juleaften!

Lucas hos Vic har valgt et casual, men likevel formelt antrekk til julebordet. Et godt alternativ til den klassiske dressen! Antrekket er behagelig, stilig og har gjennomførte detaljer. Det er viktig med en god ullfrakk som holder deg varm! Hanskene, skoene og beltet er med på å pynte opp antrekket. Samtidig kan plaggene og tilbehøret brukes hver for seg i andre anledninger, som jo er en stor fordel.

Se så fantastisk fine Anneli, Sulta og Ida er i disse antrekkene! Disse julebords-klare damene jobber på Kappahl og har valgt ut klær, smykker og vesker fra butikken til årets partysesong. Om du elsker en skinnende paljettkjole, vil rocke en shiny blå dress med blazer og bukse, eller går for glitterbukse og topp? Ja, så finner du alle disse antrekkene på Kappahl hos Oslo City.

Visste du forresten at du kan få gratis time med personal shopper hos Kappahl om du er medlem? Det koster ingenting, og du binder deg heller ikke til å handle.

Kom innom de fine butikkene våre og bli inspirert til årets festsesong <3