Informasjon COVID-19

Kjære kunde!

Vi har alle sammen vært med på en historisk viktig dugnad, og vi har vært flinke! Helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte er fortsatt like viktig for oss. Vi er fremdeles opptatt av å ta best mulig vare på alle som jobber og handler på Oslo City.

Fra og med 2. juni er butikkene våre tilbake til normale åpningstider igjen! Noen få butikker er fortsatt påvirket av restriksjoner og har litt reduserte åpningstider.

Vi ønsker å minne alle om å holde minst én meters avstand til hverandre, unngå håndhilsning og ellers holde god hygiene.

Dersom du er i karantene, har symptomer eller tror du kan være smittet skal du ikke oppsøke senteret vårt. Er du i tvil, se www.helsenorge.no for mer informasjon.

Du kan føle deg trygg hos oss:

Informasjonsplakater på hele senteret

Hyppigere rengjøring med desinfiseringsmiddel av det vi betegner som ‘risikoområder’ (f.eks. dørhåndtak, rekkverk, bord, toaletter, kraner, vasker osv)

Økt ventilasjonen i kjøpesenteret for å sørge for god tilførsel av frisk luft

Sørget for å ha et tilstrekkelig lager med smittevernutstyr, i tilfelle smitte (briller, antibac osv)

Sikkerhetsvakter som alltid bærer med seg smittevernutstyr, slik at de raskt kan bistå dersom det er en person med virussymptomer som etterspør hjelp


Tusen takk for at du viser omtanke og hensyn! Vi <3 byen vår!