content 1920x580 artist music

Så enkelt kan du støtte norske artister!

Nå florerer det med kreativitet der ute på den store verdens-weben! Flere av våre kjære artister og musikere har fått konserter og festivaler avlyst. Derfor dukker det stadig opp alternative underholdningsbidrag på nett. Ved å være bevisst på å streame mere norsk musikk kan du faktisk helt gratis støtte kulturlivet som nå sliter. Har du tenkt på det?

I tillegg til å lage en awesome karantene-spilleliste er det også en fordel å følge med på livestreams. Både på Instagram og Facebook har flere artister laget live opptredener vi kan se på fra egen stue. Dette er en helt unik mulighet for oss som ser på, til å oppleve en opptreden utenom det vanlige! Men ved å delta i en streamet opptreden er vi også med på å bygge oppunder digitale muligheter for artister og underholdere. Nå er det viktigere enn noensinne å heie på hverandre, og hva er vel bedre enn å underholdes og heie samtidig?

Dersom du allerede betaler for en streamingtjeneste er det gratis å støtte artistene våre ved å gi de streams. Andre måter du gratis kan bidra på er ved å gi visninger, likes og kommentere på sosiale plattformer. Hvem vet - kanskje konsertene fremover kan gjøres digitale og med betalingsvilje fra folket?

Vi heier på lokalsamfunnet og kulturlivet <3