Halloween-2023-banner

Halloween på Oslo City

Er du klar for å feire Halloween på skikkelig vis i år?


La oss hjelpe deg å gjøre feiringen litt ekstra magisk med 10 tips til kreative kostymer, partytriks og dekorasjoner. Butikkene på Oslo City er klare for den skumle tiden vi har i møte. Her finner du det du trenger for både liten og stor. Så, finn frem notatblokken og la deg inspirere til å skape en skummel aften fylt med spenning og mystikk!


1. Noe nytt og noe gammelt: kanskje har du noen godt slitte klær som kan rives opp og dekoreres med litt falskt blod? Det er et godt utgangspunkt for et kreativt Halloween-kostyme som kan toppes med «det lille ekstra» fra Oslo City.


2. Partyland Halloweenstore: i år har Partyland åpnet en helt egen butikk fylt med alt til Halloween i andre etasje på Oslo City. Her finner du et bredt utvalg av skumle masker, dekorasjon, sminke og kostymer. Kanskje du i år går som Kim Jong-klovn?

3. Den som sparer har: handler du litt ny dekorasjon hvert år og tar godt vare på det du har, vil du etterhvert ha en skikkelig kul samling av skummel halloweenpynt. Skjelettet og dukken finner du på Partyland Halloweenstore hos Oslo City.


4. Skremmende sminke: søk opp noen skumle looks på sosiale medier og finn sminke hos oss for å lage din egen versjon! En miks av teatersminke, vanlige makeup og litt falsk blod gjør ofte susen. Her er det bare å la kreativiteten flyte!


5. Skumle masker: en Halloween-fest blir enda bedre om alle kler seg ut, så ikke vær party-pooperen som kommer uten kostyme. Det krever ikke så altfor mye, og på Lekia finner du effektfulle rekvisitter og masker som spriter opp et ellers enkelt antrekk! 


Vinduet hos Lekia i øverste etasje hos Oslo City er forresten verdt et besøk, skumlere vindusdekorasjon skal du lete lenge etter. Trenger du inspirasjon, kom innom. Om du tør!


6. Grøssende Musikk: en god spilleliste gjør Halloweenfeiringen komplett. Søker du på Spotify finner du mange ferdiglagde lister, enten for barneselskap eller voksenfest.


7. Lys opp mørket: Bruk stearinlys, lykter og lyslenker til å skape en mystisk stemning. Mykt flakkende lys legger til en ekstra dimensjon av skrekk. Hos Nille finner du kubbelys i høstfarger, batteridrevne lenker og masse annen lysende dekorasjon til feiringen.

8: Skremmende servering: Lag skummel snacks og bordpynt som både smaker godt og ser fantastisk ut. Maten kan være like skremmende som den er velsmakende. Hos Nille på Oslo City finner du alt av dekorasjon, servietter og dekketøy til feiringen.


9. Mørke eventyrfortellinger: Samle venner og familie rundt et bål og del skumle historier. Eller les en skummel bok på sengekanten! Norli har laget ett bord i butikken med halloweenfavoritter for de voksne, og ett bord for barn. Kom innom for forhekset lektyre eller en god krimklassiker. Og du? Husk å sjekke under sengen før du sovner, da.


10. Gresskar-galleri: en morsom aktivitet for store og små er å dekorere gresskar! Gresskar i ulike størrelser finner du på Meny hos Oslo City. Nille har gresskar-skjære-kit for å skjære øyne og kreative mønstre i gresskaret, samt batteridrevne lys til å plassere inni. Vil du ha et ekstra skummelt gresskar? Da finner du gresskar-hoggtenner hos Partyland Halloweenstore. 


Vi på Oslo City ønsker deg en skikkelig skummel feiring!