Skolestart-3-1920x580

Er du klar for hverdagen?

Sommerferien er snart over, og mange begynner å bli klare for hverdagen igjen. Oslo City har alt du trenger til studiestart. Gjør deg klar for høsten med ny en veske, kule cardigans, freshe sneakers og accessoirer!

Finn motivasjonen

Er batteriene ladet etter sommerferien og du klarer ikke vente med å ta fatt på høstens oppgaver? Ikke det nei? Sånn føles det vel for de aller fleste etter en innholdsrik sommer. Men med enkle grep kan du få motivasjonen på plass innen studiestart. Sørg for å ha det ryddig rundt deg og gjør utstyrshoppingen til en hyggelig utflukt. Det gjelder å smi mens jernet er varmt, og akkurat nå får du sommerens favoritter til en skikkelig bra pris. I tillegg begynner butikkene å fylles med høstens nyheter, og her skal det ikke mye til for å bli inspirert. Velkommen til Oslo City!

Valgets kval: veske eller sekk?

Praktisk eller lekkert, hva bør du velge. Vi har alternativer som ikke går på bekostning av antrekket. Hos Morris får du praktiske, og pene vesker og sekker som rommer både mac’en, skolebøkene, notatblokka og det du måtte trenge av utstyr i høst. Hos Accessorize får du sesongens bager og sekker! 

Det lille ekstra

Notatene blir selvfølgelig bedre med pene notatbøker, og det er enklere å holde orden på alt med en god kalender. Over hele senteret får du et stort utvalg tilbehør som gjør livet litt extra.

Ready, set, go!

Høsten er et mekka for ekte fashionistaer. Butikkene bugner av freshe nyheter, og alt ser vel bra ut med solkysset hud. Uansett om du starter på nytt studie eller i ny jobb føler man seg alltid mer vel med et nytt, kult antrekk. Vi har det du trenger for å føle deg fierce! Kom inn og finn stilen blant våre 49 butikker med mote og tilbehør.