Normal_Banner1

Fem fine julegaver til under 150 kroner hos Normal!

Med julen rett rundt hjørnet, er jakten på den perfekte gaven i full gang. Hos Normal på Oslo City trenger du imidlertid ikke tømme lommeboken for å finne fine gaver. Lina hos Normal satt sammen noen fantastiske gaveideer, alle under 150 kroner per pakke!

 

Det beste med Normal på Oslo City er at det er en av Normal-butikkene i byen med aller best utvalg, her finner du litt av alt - og noe for alle. I år når flere av oss har større utgifter enn tidligere, påpeker Lina at det går an å finne fine gaver til en snill pris.

SELFCARE

En ideell gave for den som setter pris på egenpleie. Garnier Micellar Water er en populær toner som passer for alle hudtyper. Et sjarmerende hårbånd som holder håret på bakover under make-up og hudpleierutinen, er smart! En glitrende øyenskyggepalett til nyttårsfesten og en forfriskende under-eye mask til dagen etter. Voilá, super gave!

 

 

SPAFØLELSE

Har du en venn, kjæreste eller mamma som fortjener litt hjemmespa? På kalde dager er den oppkvikkende oransje serien fra Sence veldig deilig. Og ja, du får faktisk badesalt, badeskum, stor body cream og stor skubb for under 150,- kroner. Så fin gave!

 

SNACKS & KOS

Hva gir man den som har alt? Noe godt som kan spises og drikkes opp, vel. Godsaker som disse unner man seg ikke alltid i hverdagen, derfor vil gaven settes ekstra pris på. Lina har plukket ut Chai-te i den populære smaken «sweet caramel», en luksus fudge, beef jerky og den klassiske appelsinsjokoladen. Nam!

 

 

MAKE-UP

Denne mascaraen er en bestselger hos Normal og veldig mange sin favoritt! Så har du en venn eller kjæreste som liker sminke, er nok Lash Sensational Sky High mascaraen fra Maybelline New York og en god vippetang en gave som vil falle i smak.

 

 

PINK STUFF

Den siste gaven måtte nesten bli Linas rosa favoritter! Disse produktene har trendet på TikTok og vil nok falle i smak hos mange. Vask skinnende rent med den rosa svampen, Scrub Mommy. Nyt dagen med fluffy rosa sokker, ny parfyme og en god leppeskrubb!

 

 

 

 

Kom innom Normal i underetasjen på Oslo City og finn fine julegaver til (nesten) alle du har på listen din. God jul og god gavejakting! 🎁✨