Energiboost 1920x580px

En skikkelig energi-boost til hverdagen!

Våren er på vei og det er på tide å ta «livet tilbake» etter en lang vinter. Trenger du litt inspirasjon til gode vaner? Disse tre oppskriftene inneholder masse godt kroppen din og immunforsvaret ditt vil takke deg for. Fine farger og friske råvarer er råfresht på kjøkkenbenken. Også smaker de nydelig!

Alle varene er fra Meny og Life på Oslo City, som praktisk nok ligger ved siden av hverandre <3

Blå skogsbær smoothie:

En «grønn» smoothie med verdens deiligste blåfarge! Denne oppskriften kan varieres med ulike bær! Bruk dine favoritter, men vi anbefaler frosne bær i blenderen for en iskald og oppkvikkende smoothie. Resten av råvarene er best ferske og du finner alt hos Meny på Oslo City.

En kopp frosne skogsbær
En halv banan
En neve spinat
Ett knippe mynteblader
En halv boks Yokos Vanilje (plantebasert alternativ til yoghurt, finnes på Meny Oslo City)
Nok havremelk eller mandelmelk til å få konsistensen du liker best
Miks alle ingrediensene i blenderen og hell over i glass. Topp til slutt smoothien med ferske blåbær og tørkede gojibær. Disse tørkede gojibærene finner du hos Life Oslo City.

Spicy eplejuice med ingefær:

Denne juicen er en skikkelig styrkedrikk! Når du blander syrlige grønne og søte røde epler, blir eplejuicen balansert og god. Kan drikkes både til frokost og serveres som en alkoholfri drink med isbiter. Alle råvarene finnes i frukt og grønt-avdelingen hos Meny på Oslo City.

Ps: for denne oppskriften trenger du en juicemaskin eller juicepresse.  To syrlige grønne epler
To søte røde epler
En halv agurk
En stor lime 
En bit fersk ingefær

Kjør alle ingrediensene igjennom juicemaskinen og hell over i glass. Toppes gjerne med fersk chili i glasset til pynt. Ønsker du litt ekstra krutt kan du juice litt fersk chili og!

Grønn energi smoothie:

En silkemyk grønn smoothie med biter av rå kakao. Nam! Friskheten fra ferske mynteblader og sødmen fra moden mango, gjør denne smoothien lett å elske. Vi har oppi en skje «Purely Greens Mix» fra Life, som alene bidrar til en av fem om dagen. Et godt tips til alle smoothie-elskere!

En neve spinat
En halv avokado
En halv banan
En halv mango
Ett knippe mynteblader
En skje «Purely Greens Mix» (denne finner du hos Life Oslo City)
En halv boks Yokos Vanilje (plantebasert alternativ til yoghurt, finnes på Meny Oslo City)
Nok havremelk eller mandelmelk til å få konsistensen du liker best


Hot tips: bruk Råkakao nibs i blenderen for god krønsj i smoothien, og som topping ved servering. Det ser kjempefresht ut og smaker skikkelig godt. Råkakao nibs finner du på Life på Oslo City!

Kos deg med alt det gode <3