Smilende kvinne som tar seg til ansiktet.

4 tips for å bevare sommergløden

Selv om sommeren er på hell trenger du ikke takke farvel til sommergløden riktig enda. Solkysset hud og sommerbleket hår ­– vi gir deg våre beste tips for å bevare sommergløden.

Skrubb kroppen godt

Trodde du at du mistet brunfargen ved å skrubbe huden? Det er det mange som tror, men ved å skrubbe huden rundt en gang i uken vil du beholde brunfargen mye lenger, som i tillegg gir en jevn og dyp farge. Dette er noe som bør legges inn i helårsrutinen! Velg blant en rekke deilige skrubber med ulike dufter og grovhet.

Dersom du fortsatt har en gylden brunfarge etter sommeren anbefaler vi Aftersun ­– det er nemlig laget med hensikt om å fremheve og beholde fargen man allerede har fått! 

 

Velduftende kroppssåper og oljer

Pleiende kroppssåper og oljer gjør underverker for huden. Velg såper som gir fuktighet og pleie til huden for å unngå at huden blir tørr og gunsten. Vår favoritt er mykgjørende dusjoljer som virkelig fremhever sommergløden.

Kvinne i morgenkåpe.

 

Tilfør fuktighet

Etter skrubb og pleiende såpe er det viktig å tilhøre ekstra fukt til huden. Smør deg inn med fuktighetsgivende kremer eller oljer i din favorittduft og unn deg litt luksus i hverdagen. Perfekt for å bevare sommergløden i tillegg til å motvirke tørr hud og kløe, samt fremheve brunfargen.

 

Selvbruning

Det er lov å jukse litt. Dersom du føler at brunfargen forsvant like fort som sommerferien finnes det en rekke selvbruningsalternativer til både kropp og ansikt for å få et hint av solbrune legger og farge i kinnene. Husk å være nøye med påføring, og velg riktig fargetone tilpasset din hud. En påføringsvått hjelper deg til å få en jevn brunfarge på hele huden.