Banner

Vekk opp sliten vinterhud!

Med riktig hudpleierutine får huden din fuktighets-boosten den roper etter

Våren er like rundt hjørnet, men tørr og livløs vinterhud kan fortsatt være en utfordring for mange av oss. Vi har snakket med to hudpleie-eksperter på Oslo City som har tipsene du trenger for nytt liv til din slitne vinterhud. Med riktig hudpleierutine får huden din fuktighets-boosten den roper etter og du kan gå vårsolen i møte med myk hud og ny glød.

Henrik, som jobber hos Rituals, anbefaler at du legger inn fem minutter morgen og kveld for en god hudpleierutine. Det trenger ikke være vanskelig, og Rituals har produktene du trenger. Henriks rutine for frisk og klar hud består av tre steg: rens, serum og fukt. Ønsker du en tilpasset rutine, kan du alltid komme innom Rituals for råd og veiledning.

Henrik fra Rituals

Det første trinnet er å rense huden for overflødig olje, smuss og urenheter. Dette bidrar til klarere hud og gir deg et godt utgangspunkt for å tilføre fuktighet. Henriks anbefaling er "Homme Cleansing Foam", som gir en grundig rens uten å tørke ut huden.

Deretter tilfører du huden næring og vitaminer med et serum. Serien "The Ritual of Namaste" har et intenst fuktighetsgivende serum som bidrar til å gjenopprette og jevne ut huden. Trenger du både serum og fuktighetskrem? Svaret er ja. Serumet trenger dypere inn, virker oppbyggende og sørger for at huden din binder fuktigheten du tilfører.

     

Til slutt kan du tilføre fuktighet med en god krem. Henriks anbefaling er "Homme 24-h Hydrating Face Cream" som forfrisker og fornyer huden. Når du først har begynt med hudpleie, er det ingen vei tilbake, sier Henrik. Du vil både merke og se forskjell! Huden får mer glød og føles smidigere. Rituals produkter er enkle å bruke og gir gode resultater.

Martine fra The Body Shop

Martine, som jobber hos The Body Shop på Oslo City, sier at det er viktig å velge riktige produkter for din hudtype. Hennes rutine fokuserer på å tilføre fuktighet og gjennoppbygge huden, og fungerer derfor godt for deg med litt, ganske eller veldig tørr hud.

Pleier du å dobbeltrense? Hvis svaret er nei, bør du begynne nå. For å fjerne sminke anbefaler Martine en oljebasert rens, favoritten er "Camomille Cleansing Butter" som smelter på huden og løsner all slags make-up. For å rense skikkelig i dybden bruker du deretter en vannbasert rens, som "Edelweiss Cleansing Concentrate".

Når huden er ren står Camillas favoritt for tur - serum med Edelweiss! Edelweiss er helt en magisk ingrediens som fungerer litt som naturens eget alternativ til «anti-age». Ikke bare beskytter det godt mot alt huden møter i løpet av dagen, men er også svært oppbyggende. Du får mer ut av fuktighetskremen din når huden preppes med et godt serum!

     

Avslutt med krem fra samme serien, Edelweiss. Denne kremen føles lett, men er god for tørr hud, helt uten at den etterlater huden verken fet eller glinsende. Et siste tips fra Camilla er ‘Coconut Glowing Wash-Off Tan’ som kan brukes rett på huden, eller blandet med dagkremen din. Bruk den alene eller under sminke for solbrun hud og ekstra glød! Og du? Husk at alle har en hud, ta godt vare på den ❤