29087 Oslo Singles Day Description Slider 1920x580px

Fordi Singles Day blir den feteste dagen hos oss!

Fordi Singles Day blir den feteste dagen hos oss!

Denne nyheten er fra 2021. Hvis du ønsker å lese om hva som skjer på Singles Day 11.11. i 2022 på Oslo City, kan du klikke her.

Er du klar for Singles Day torsdag 11/11? Vi har gledet oss stort til å invitere deg på en skikkelig feiring. Etter et langt år fra hverandre skal vi endelig være sammen og det er fokuset vårt på SinglesDay i år. Vanligvis er dette dagen hvor vi feirer alle som ikke er i et forhold, men i år inkluderer vi samholdet og vennskapet. For nå har vi vært isolerte hver for oss lenge!

Originalt er Singles Day en uoffisiell høytid fra Kina hvor man feirer singellivet med spinnville rabatter i butikkene, nettopp for de single. Konseptet har spredd seg til resten av verden og hos Oslo City feirer vi på vår egen måte. Du vil finne fantastiske rabatter i butikkene denne dagen, men vi stopper ikke der!

Expect the unexpected: På torsdag fra klokken 15:00 kjører vi pop-up konserter med kjente artister rundt omkring på senteret. Hvor og når kan vi ikke røpe! De som er tilstede vil kunne få en ganske unik konsertopplevelse denne dagen.

Er du fan av Arman aka Shafquat? Yess, det er vi også. Shafquat kommer til å lage show fra kl 16:30 og dele ut Lykkelodd på senteret med sinnsykt fete premier! En av premiene er en iPhone 13 fra Eplehuset, og Shafquat har enda flere ess i ermet. Når du ser han er det bare å slå av en prat!

Den beste tiden er den du deler med andre: Sammen med Christina fra @kirsebaerhagen inviterer vi på gratis kaffe fra klokken 15:00! Kanskje møter du en venn du ikke kjenner ennå? Dette eventet finner du i lokalet rett ved hovedinngangen. Deilig musikk fra DJ, god kaffe fra Starbucks og Lykkelodd med helt fantastiske premier!

Botanik har pop-up shop med de vakreste blomsterbuketter og Murby Designs stiller ut de fineste discoklærne sine (og selger custom-made scrunchies!). Se event på Facebook for flere detaljer.

Vi fyller senteret med ballonger, den feteste blomsterveggen i byen og god stemning!

Kom alene er ta med deg en venn <3