Banner-life03

Seks grønne tips fra Life

Vinteren kjennes lang, og du er ikke alene om å trenge en boost for å holde ut til våren! Heldigvis har Life nettopp åpnet dørene til en helt nyoppusset butikk i vår underetasje. Der bugner det av sunne, grønne og økologiske godsaker. Vi har spurt Eva, som jobber hos Life, om å dele seks av sine personlige favoritter fra butikken akkurat nå - og her finnes det noe for alle!

 

Lag din egen matcha latte hjemme! Med matcha pulver fra super.nature og en matcha-visp, kan du enkelt lage denne superdrikken selv. Bland med din favorittmelk og nyt den varm eller kald. Life har dessuten flere bestselgere fra super.nature på hyllene. Spirulina og Chlorella er også supre tilskudd, proppfulle av vitaminer og mineraler, som kan blandes i for eksempel smoothie.

 

 

Krydderboksene fra Helios har blitt favoritter i mange kjøkken over hele Norge. Ikke bare fordi boksene er fargerike og veldig søte å se på, men også fordi Helios lager økologisk krydder uten kunstige tilsetningsstoffer og unødvendige mengder salt. Taco-krydderet er en storfavoritt!

 

 

Kollagen fra Life sitt eget merke kommer i flere smaker og er en av Evas favoritter! Kollagenet kommer i praktiske porsjonsposer og kan blandes med vann, iste eller juice. Ikke bare er dette bra for hud, negler og hår, men det inneholder også en god dose vitaminer som vi ofte mangler.

 

 

På tide å fylle Norgesglassene på kjøkkenet med deilige nøtter og frø? Manna har gode baseprodukter du kan stole på, enten du vil ha nøtter som snacks, lage en god kjøleskapsgrøt eller din egen granola. Helt uten tilsetningstoffer og selvsagt økologisk.

 

 

Eva elsker sjokolade, hvem gjør ikke det? Økosjokolade har deilige kakaoprodukter for kos med god samvittighet. Her finner du kakaopulver, kakaobiter og ekte kakaosmør. Lag deg en god kopp varm kakao, bak en sjokoladekake eller prøv deg på å lage raw-cake eller raw-sjokolade!

 

 

Fiskeolje høres kanskje ikke så spennende ut, men er utrolig godt for deg! Ikke bare hjelper det for en sunn hjertehelse, men det kan også hjelpe på tørr vinterhud. Denne krill-oljen er MSC-sertifisert (for et mer bærekraftig hav), helt økologisk produsert og er 100% sporbar. Sånn skal det være!

 

Husk å gi kroppen din påfyll og ta vare på deg selv <3