Banner1

Hvor skal du reise og hva pakker du?

Inspirasjon fra de ansatte og deres beste pakketips

Vi har spurt ansatte i butikkene våre på senteret om hvor de skal reise i sommer, og hvilke ting de ikke vil være foruten i kofferten. Uansett om du skal reise langt eller kort, på venninnetur, med barn eller med familien, vil du finne inspirasjon her!

   

Filippa jobber på Lyko og skal reise til Spania sammen med familien i sommer. Med i kofferten pakker hun solkrem fra Babor. Det er nemlig ikke helt sikkert at solkremen fra supermarkedet på stranden er like god, og solkrem er viktig. Shampoo og balsam fra Maria Nila i reisestørrelse får også være med, disse gir ekstra mye fukt til håret, som er viktig når man skal bare mye i saltvann.

Sist men ikke minst pakker Filippa bodybutter fra det svenske merket Estelle & Thild. Duften heter «vanilje» men lukter som marengs! Helt himmelsk lukt. Produktene finner du hos Lyko.

Solveig jobber på Accesorize og skal på storbyferie i egen by i sommer! Hvorfor reise vekk fra Oslo i perioden hvor byen er aller best? Planen er å drikke vin i Sofienbergparken med gode venner, og å bade masse på Sørenga og Tjuvholmen.

Siden planen er å være mest mulig ute pakker Solveig en stor sommerveske med plass til alt det essensielle; drikke, bok, solkrem, solbriller og pledd eller håndkle å sitte på. Stråhatten er både fin og beskytter hodebunnen mot sola. Veska og hatten finner du på Accesorize.

   

Yngvill jobber på Lekia og skal reise til Polen i sommer! Datteren på 7 år skal være med og gleder seg veldig til å reise med fly. Selv om hun gleder seg vet Yngvill at timene på reisefot kan bli slitsomme og utfordrende for barn. Derfor pakker hun med seg litt småtterier som kan gjøre reisen litt morsommere!

En fargeleggingsbok med tema Frozen pakkes i håndbagasjen, sammen med fargeblyanter. Som et alternativ til skjerm velger Yngvill en klemmeleke og et vannspill! Det disse tre lekene har til felles er at de tar lite plass til bagasjen og underholder barnet lenge. Lekene er fra Lekia.

   

Lotte jobber på Cubus og skal på festival i sommer! Festivalen «piknik i parken» arrangeres hvert år i Sofienbergparken på Løkka og Lotte gleder seg. Hun pakker et sett i lin, bestående av matchende skjorte og shorts. Lin er et stoff som puster og stilen passer like godt på festival som langs havet. Det er bra med klær som kan brukes til mye.

Et triks er å alltid ha en bikini med i veska, i tilfelle bademuligheter byr seg. Og solkrem, alltid solkrem! Klærne er fra Cubus.

Dafina jobber på Bik Bok og skal til Albania i sommer! Hun pakker masse badetøy, caps, en stor hårklype og solbriller. Viktig å være comfy og fin på stranda! Når hun pakker klær ligger fokuset på maxikjoler og lin-sett som er enkle å slenge over bikinien. Disse plaggene er veldig komfortable, og likevel fine nok til å brukes hele dagen. 

Hun reiser med søsteren sin og venninner. Det kommer til å bli noen sene kvelder på byen. Til kveldstid pakker Dafina antrekk som er litt «extra» for på ferie er ekstra gøy å pynte seg! Alle klærne Dafina og Tiril viser frem på bildet er fra Bik Bok.

Nå kan sommeren bare komme! ☀