Banner-2

Påske i by og fjell

Klar for påskeferie? Her er tipsene du trenger for både by og fjell!

Påsken er like rundt hjørnet, og enten du planlegger å tilbringe den hjemme eller på fjellet, har vi samlet noen av de beste tipsene fra våre dyktige ansatte på Oslo City.

Glitter

Enten du vil nyte solen i byen eller i bakken, ta turen innom Glitter for å finne det perfekte paret solbriller. Silje og Maria hjelper deg med å velge en modell som passer ansiktsformen din. Ikke bare beskytter solbriller øynene dine mot den sterke påskesolen, men et par fargerike solbriller kan også gi deg en herlig afterski-stil.

     

Norli

Klar for å krølle deg opp i sofaen med en god bok eller et spill? Kathrine, Kathrine og Monica på Norli har noen anbefalinger. Spillet 'Adventure Begins' er en flott introduksjon til 'Dungeons and Dragons', og du kan fort bli hekta. Årets påskebøker spenner fra spøkelseshistorier til klassikere som 'Sherlock Holmes'. Besøk Norli i øverste etasje for å finne årets påskebøker, god krim, spill og påskequiz!

Vita 

Solkrem bør brukes hver dag, spesielt når du skal tilbringe dagen utendørs. Shiva hos Vita anbefaler solkrem og selvbruning fra det greske merket Korres. Produktene fra Korres er milde mot huden og tar hensyn til miljøet. Solkremen har også en hint av farge, som gir huden en jevnere tone og litt ekstra glød. Ønsker du en dypere farge? Selvbruning er et godt alternativ som ikke skader huden din. Korres-produktene fås eksklusivt hos Vita.

Grensen Sko

Lyst på påskens kuleste og mykeste boots? Ta turen innom Grensen Sko for et stort utvalg av Moon Boots! De former seg til foten og føles som å gå på myke skyer. Eline viser frem et utvalg i både neonfarger og nøytrale fargevalg. Uansett hvilken variant som passer stilen din best, gir Moon Boots den ultimate påskestilen - perfekt for både utendørsfest og snølek!

Gina Tricot

Helena hos Gina Tricot viser frem denne populære joggedressen i velour. Den kommer i mange ulike farger og er utrolig myk - helt perfekt for lange kvelder i sofaen med påskeegg og kos. Fargene sprer positive vibber, og det er lov å føle seg fin selv om man bare vil ta det helt med ro!

     

Princess

Trenger du inspirasjon for å dekke bordet i påsken? Ta turen innom Princess for duse farger og søt påskepynt. Butikksjef Lena foreslår å velge en nøytral duk og legge til gult i detaljene. Velg gule servietter, stearinlys eller en søt påskehare i porselen. Den lysegule fargen er fin sammen med blomster i friske farger. Disse er falske og kan brukes om igjen! Servietter i tekstil gir et lunt og varmt utrykk. Så enkelt lager du påskehygge. 

Grunnet elektrisk arbeid på senteret må vi dessverre holde stengt påskeaften i år.

Vi på Oslo City ønsker deg en fantastisk påske! ❤