Sesongens partyantrekk for gutta

Få stilen10/12/2018

Casual, men classy dress. Chelsea boots. Mønstret hankie. Strikket rollneck. Lek deg med dressen, det trenger ikke være så stivt og formelt.

Avslappet cool

Det er lov å leke seg litt med farger og mønstre. Alt trenger ikke være ”kjedelig” og standard for å følge vinterens trender. Føl deg frem og vær vågal uten at det går utover selvtilliten.

Vinterens trender

Årets trender gir deg mulighet til å sprite opp antrekket, uten at det går på bekostning av attituden. Føl deg fresh og stilfull, samtidig som du kan stå ut i mengden.

– Den største trenden blant julebordsantrekket for gutta i år er nok en rollneck, eller høy hals. Ikke kjør den tradisjonelle dresslooken med vanlig skjorte og slips, prøv heller å rocke det opp, eventuelt med en rollneck under.

Maiken Finstad på Jack & Jones Oslo City gir deg sine beste tips for guttas antrekk i vinter.

Marcus på Jack & Jones med komplett look: Travel suit med valgfri skjorte og slips inkludert kr. 2 500, Herman rollneck kr. 600, Hankie med fire ulike motiv kr. 200, Chelsea leather boots kr. 1000.

– Mange gutter kjører også t-skjorter under dressen som de putter ned i buksen med belte til.
Buksene skal gjerne være litt kortere enn tidligere. Nå er det nemlig lov å bruke noen kule sokker med farger og mønster til, og sokkene skal synes.

– Striper, prikker og julenisser ser vi det har gått mye av i det siste, forteller Maiken.

Mismatch i dresslomma

– Så ser vi at folk trikser litt med hva de har i dresslomma. Et lommetørkle eller hankie skal ikke matche med slipset. Det du har i lomma skal altså ikke være i samme mønster som slipset. Det er tøft om det bryter med hverandre, gjerne også i ulike farger.

Slips, hankies og sløyfer i ulike mønstre og farger på Jack & Jones Oslo City.

Skovalg

Mange velger de tradisjonelle dresskoene, men man har også sett en trend i det siste der man velger en litt boldere look. – Dette kommer selvfølgelig veldig an på hvordan man er som person. Noen liker den rene stilen med dressko, mens noen velger stilen vi kjørte på modellen her med Chelsea boots. Så har vi de gutta som tørr å dra den enda litt lenger og kjører sneakers til dressen. Gjerne hvite, lave sneakers.

Noe for alle anledninger. Skinnsko i sort og brunt, eller snøresko i mørk grønn.

I tillegg til Jack & Jones finner du 17 andre butikker på Oslo City med herremote og -tilbehør! 

Av Jack & Jones Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top