Header 2

Alkoholfrie favoritter for festsesongen

La årets beste fest preges av glede, latter og deilige smaksopplevelser. Disse festlige drikkevarene er håndplukket fra Vinmonopolets alkoholfrie utvalg på Oslo City. Ikke bare vil de være et godt tilskudd til festbordet ditt, men også sørge for at alle gjestene er inkludert i feiringen. 1-2-3 kjør: julefest, julebord og nyttår!

GinISH & Tonic

Denne ginen fra merket ISH er vanskelig å skille fra «vanlig» gin, og er blitt en stor favoritt! Den fruktige, bitre smaken med en deilig eim av einebær kommer til sin rett når den mikses med en frisk og fruktig Nøisom bringebær Tonic. En herlig gin & tonic! Pynt med friske bær og nyt.

 

Øl uten promille

Øl er en vinner både til julemat og fest. Visste du at alkoholfritt øl er øl-segmentet som vokser raskest i Norge? Det gjenspeiles i hyllene på polet. Nøgne Ø sin «svart/hvit» er deilig og mørk julefavoritt. Klokk sin FRIPA er produsert lokalt i Oslo. Lyst, mørkt eller fruktig? Valget er ditt.

 

Sparkling Tea

Sparkling Tea «BLÅ» er en deilig musserende festdrikk med smak av sjasmin, hvit te og darjeeling. Smaken er fruktig men absolutt ikke for søt! Perfekt å poppe på nyttårsaften eller julefesten, og nytes som en hvilken som helst annen sprudlende vin eller champagne!

 

Mocktail Nojito

Dette er en vinner! En ferdig blandet mocktail du kan drikke som den er, eller helle over is og pynte med mynteblader og frisk lime. Nojito er en variant av en klassisk mojito og smaker både syrlig, søtt med en frisk smak av sitrus og mynte. Like god sommerstid som vintertid!

 

Moonbrew Kombucha

  

En nydelig fermentert te, et ypperlig alkoholfritt alternativ til musserende viner! Produseres av Empress som lager økologisk Kombucha og annen fermentert drikke av de beste ingrediensene fra sitt eget bryggeri på Kolbotn. Gøy med lokalprodusert drikke og så fin flaske! En flott gaveidé?

 

 

Tusen takk til Bente og Silje på Vinmonopolet hos Oslo City for spennende anbefalinger. Husk at betjeningen alltid hjelper deg, hva enn du leter etter. God fest og gledelig jul ❤