Dette er én av vårens største sminketrender

Få stilen29/03/2019

.. og slik gjenskaper du den.

Statement-lepper er fortsatt trendy, men denne gangen skal fargen på leppene dine virkelig poppe! Det er på tide å legge vekk den klassiske røde leppestiften for en liten stund, og heller gå til innkjøp av en lysere rødfarge som virkelig trekker oppmerksomhet. 
Kombiner de poppende leppene med en naturlig hud ved å bruke en lettere foundation. Hold øynene nøytrale, slik at leppene står i fokus. Dersom du ønsker det kan du gjerne droppe mascaraen! Fullfør looken med litt sunn farge i kinnene.

Dette trenger du for å gjenskape looken:

Lepper: legg produktet på leppene med en flat kost eller med fingrene for et mer naturlig resultat. Lipgloss fra M.A.C, kr 220.
Øyne: legg fargen over hele øyelokket og bruk en myk blendekost til å blende ut harde overganger. Øyenskygge fra KICKS, kr 79.
Hud: bruk en fuktet sminkesvamp og jobb foundationen inn i hele ansiktet. Ikke glem halsen! Foundation Next To Nothing fra M.A.C, kr 265.
Litt farge i kinnene: legg et solpudder der solen ville truffet deg naturlig – på kinn, panne og litt over nesen. Legg gjerne en highlighter på kinnbena dersom du ønsker litt ekstra glød! Duo-palett solpudder og highlighter fra KICKS, kr 179.

Alle produktene fåes kjøpt på KICKS og M.A.C på Oslo City.

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for Steen & Strøm.

 

Av Av Kontent for Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top