Matstedene banner

Hva er den beste maten på Oslo City?

Vi har spurt 10 ansatte på våre spisesteder.

Usikker på hva du skal ta med deg i farta? Hvilken burrito er egentlig den beste? Hvilken dip KAN du ikke gå glipp av til fritert kylling? Og ikke minst - hvilken baguett er egentlig diggest? Her kommer favorittene våre.Rafal jobber på Los Tacos

Jeg elsker Cheesy Burrito Crunch fordi kjøttdeigen her er det beste, sammen med knuste nachos og smeltet ost i burritoen er det sykt godt! Anbefaler å drikke Jarritos til.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja, vår Vegan Burrito er veldig god.Shirin jobber på Big Bite

Ingen tvil, Big Cheese er favoritten min hos oss. Den har mye smak med kortreist burgerkjøtt, cheddarost, masse deilige grønnsaker og hamburgerdressing.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja, vi lager en supergod veggis wrap med en veldig god chilibase!

 Christian og Harald jobber på Fly Chicken

Favoritten vår her er definitivt Superfly Sandwich. Smakskombinasjonen av saftig kylling, BBQ og sourcream komplimenterer hverandre perfekt. Hos oss får du fastfood som er laget sakte og fra bunnen av. Anbefaler fly hot sauce.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Nei, men du kan få superdigg fries.

 Liang jobber på SushiTake (ligger inne på Meny)

Vi er en sushi take-away hvor all maten lages fersk her, det er en annen opplevelse enn vanligvis i butikk. Min favoritt er 12-biter menyen fordi du får en god mix av ulike smaker.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja det finnes flere ulike, maki med avokado for eksempel!Archie jobber på Burger King

Min favoritt hos oss er definitivt Whopper Cheese. Det er en klassiker man aldri blir lei av og det er en grunn til at det er favoritten til veldig mange.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja Rebel Whopper er veldig lik! Veggie King og Halloumi King er også supre alternativer.Susann jobber på La Baguette

Min favoritt er baguetten vår med bacon og brie, fordi den er skikkelig digg. Det salte og det søte er godt sammen.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja, Pulled Veggie er en soyabasert vegansk storfavoritt blant kundene våre.Rana jobber på Narvesen

Min favoritt fra disken vår er kanelsnurrene fordi de er så sykt gode til kaffe. Men liker også godt baguetten med ost og skinke.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja, panini med mozarella eller børek med spinat og fetaost.

 Emilie jobber på SmoothieXchange
Både min og kundenes favoritt er Acai Coconut Crunch med masse topping. Den er både frisk, sunn og mettende. Og her er alt vegetarisk!
Fernande jobber på Broken Taco (ligger inne på Meny)
Vi er en egen liten tacosjappe inne på Meny og min favoritt er Taco salad bowl. Den har masse gode smaker, freshe grønnsaker og pulled pork.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Ja, alt maten vår kan lages med Pulled Oumph!

 Frida jobber på Starbucks

Min personlige favoritt er kylling chiabatta fordi den er smakfull og generelt superdigg.
Finnes det et vegetarisk alternativ? Toast med mozarella og avokado er veldig godt.