headerOC2juli2021_03

Slik blir sommerens feiring perfekt

Sommeren er her og vi har spurt våre dyktige ansatte om deres interiørfavoritter og personlige tips for å lage en skikkelig koselig hagefest eller piknik.June jobber på Kitchn


Hun har lagt sin elsk på drikkedispenseren fra Modern House. Kald drikke i sola er viktig og med denne kan man lage noe godt til alle! Endelig kan vi møtes og dele noe igjen. Ta den med ut på balkongen eller til parken. Designet er minimalistisk og naturlig i glass og tre. Med frukt og noe godt drikke oppi er den veldig dekorativ!Glassene fra Strahl og Modern House er også helt fantastiske. De er laget nemlig i plast men ser skikkelig ordentlige ut! Nå som vi møtes ute for å nyte lange sommerkvelder er det helt genialt å kunne sette frem fine vinglass, som ikke knuser. Og som kan brukes mange ganger!

Hva skal til for å ha en skikkelig koselig hagefest eller piknik? 

- Ha med seg skikkelig bra folk. Det er den viktigste ingrediensen.Allan jobber hos Clas Ohlson


Sommerfavoritten til Allan er lysslynger med solcelle. Denne i svart og stilrent design har lyspærer som gir mykt lys! En slik er veldig enkel å sette opp og skaper koselig stemning. Lite innsats, mye hygge! Solcellen lades opp av sollyset og slyngen lyser hele kvelden.Clas Ohlson har et helt fantastisk stort utvalg av solcelledreven LED-belynsing som kan brukes utendørs. Enten om du ønsker deg en lysende flamingo eller noe mere nedtonet. Disse lyktene i tre er veldig stemningsfulle og passer både i hage og på balkong!


Hva skal til for å ha en skikkelig koselig hagefest eller piknik?

- Piknikteppe og kubb, en kjølebag med kald øl eller vin og strandstoler.Anne jobber hos Tilbords


Hennes interiørfavoritt i sommer er fargerike Tenderflame Breeze. Disse bordlysene kan brukes både inne og ute, og de nye sommerfargene er skikkelig freshe! Fargene kan kombineres med hverandre og setter stemningen på et festpyntet bord.Årets trend til sommerfesten er barsett slik at du kan lage egne cocktails eller mocktails selv! Kobber var veldig populært i fjor og er like populært i år. Dette settet er fra Modern House og kan kombineres med kule matchende glass og krus.

Hva skal til for å ha en skikkelig koselig hagefest eller piknik? 

- Lag maten sammen med gjestene, før dere setter dere ned sammen. Det gjør måltidet ekstra hyggelig!