Singles-Day-banner

Velkommen til Singles Day på Oslo City!

Bli med på feiringen 11/11 på Oslo City! En dag dedikert til å verdsette singellivet og dine single venner, med spinnville tilbud og fokus på samhold og egenkjærlighet. Kom innom oss på lørdag og nyt en dag fylt med feststemning, goodiebags og giveaways. 

Singles’ Day er en uoffisiell feiring fra Kina som hyller single, med rabatter og oppfordring til å gjøre stas på seg selv eller andre! Delen av befolkningen i parforhold har mange slike anledninger; for eksempel Valentines, bryllupsdag eller jubileum. Nettopp derfor handler Singles’ Day om å feire og gjøre noe ekstra for alle som lever singellivet!

Konseptet har spredt seg globalt, og Oslo City er inget unntak! Vi tar del i feiringen på vår egen måte med DJ, gode tilbud i butikkene og overraskelser. Shiva er butikksjef på Vita hos Oslo City, som i mange år har gjort kule aktiviteter på Singles’ Day. Hun sier at det absolutt vil være verdt å ta turen innom Vita på Singles’ Day i år også, og at det er lurt å følge Oslo City på Instagram for å se hva de ulike butikkene finner på. 

På Oslo City venter ikke bare fantastiske rabatter i butikkene denne lørdagen! Vår DJ vil spille opp til ekte helgestemning og det vil deles ut goodiebags til single besøkende. Hvor du finner goodiebags, kan du finne hint om få vår Instagramkonto. Hos Narvesen i første etasje vil vi dessuten dele ut gratis bakevarer til alle som er medlem av appen vår! 

 

Alle elsker Starbucks, og Starbucks på Oslo City elsker sine single kunder. På lørdag feires 11/11 ved at alle som er medlemmer av appen vår, får gratis svart kaffe fra Starbucks. Har du ikke appen allerede? Da kan du laste den ned her. Og nei, det er ikke er krav at du må være singel for å laste ned appen. Det er en medlems-app med masse goder, og ikke en dating-app. Men hvem vet, kanskje du møter noen i kaffekøen? 

Pisst – Goodiebags finner du hos Princess, Beauty Studio 23, Kitch´n, BikBok, Rituals, Aseco, MAC, Message, Bertoni, Normal og Narvesen.

Husk å være tidlig ute og at du må handle for minimum 500 kr.   

 Vi fyller senteret med ballonger, musikk og ser frem til å se dere! <3