CogC_1920x580px_360kb_CC

Click & CollectVisste du at du kan handle digitalt og hente varene hos oss selv om butikken er stengt? Flere av våre butikker har lagt til rette for at du enkelt kan hente varene på senteret. Varene plukker du opp utenfor rullegitteret til den enkelte butikk.

Takk for at du handler lokalt <3

Disse butikkene tilbyr Click & Collect:

CHANGE
Vi står klare til å hjelpe deg mellom kl. 10-12 (mandag – lørdag) på tlf. 90513338. Betaling via Vipps.

CLAS OHLSON
Bestill varene på www.clasohlson.com/no og betal via kort, Klarna eller Vipps. Du vil motta en SMS i løpet av 30 min når varene er klare for å hentes. Kontakt oss på telefonnummeret som står i utsendt SMS, så avtaler vi hvor vi skal levere varene, enten utenfor butikk eller utenfor senteret. 

DIN SKO
Kontakt oss på tlf. 92034323 eller på mail din0114_ch@nilsongroup.com. Betaling via Klarna

DNA
Gå inn på www.dna-shoes.com/no og velg DNA Oslo City som din Favorittbutikk! Velger du alternativet Klikk og hent tar vi kontakt med deg på telefon så snart som mulig for å avtale henting utenfor vår butikk. Betaling avtales og gjøres via Vipps.

DYREGO ZOO
Bestill varene på www.dyregonett.no og velg «klikk og hent» i butikken på Oslo City.

EPLEHUSET
Kontakt oss på vår nettside www.eplehuset.no og velg «Hent i butikk». Betaling via Klarna.

FOTBALLSHOP
Kontakt oss på mail city@fotballshop.no, tlf. 23691040 eller på Facebook «Fotballshop Oslo City». Vi tilbyr også FaceTime handling hvis ønskelig. Betaling via Vipps.

GRÆNSENS SKOTØIMAGAZIN
Gå inn på www.eurosko.com/no og velg Grensen Sko Oslo City som din Favorittbutikk! Velger du alternativet Klikk og hent tar vi kontakt med deg på telefon så snart som mulig for å avtale henting utenfor vår butikk. Betaling avtales og gjøres via Vipps 

LEKIA
Kontakt oss på tlf. 22731777, mail oslocity@lekia.no eller på Facebook «Lekia Oslo City». Betaling via Vipps.

PRINCESS
Kontakt oss på vår nettside www.princessbutikken.no og reserver varene i butikken på Oslo City. Butikken tar kontakt med deg for å bekrefte at varene er på lager, hvor du betaler via Vipps og avtaler tid for henting utenfor butikk. 

SEBASTIEN BRUNO
Kontakt oss på tlf. 40032510 eller bestill direkte på Foodora. Betaling via Vipps.

URBAN PIONEERS
Kontakt oss på vår Instagram “urbanpioneers_store”. Avtal også gjerne å ringe oss via FaceTime for handling. Betaling via Vipps.

ZIZZI
Kontakt oss på tlf. 95200561 eller på Facebook «Zizzi Oslo City» mellom kl. 10 – 12. Betaling via Vipps.


<3 VI ELSKER BYEN VÅR <3