Pink Fish har åpnet på Oslo City

Nyheter10/08/2018

Tirsdag 8. august åpnet det sunne og miljøvennlige fast food-konseptet Pink Fish i kjelleren ved inngangen til t-banen. Her får du kjapp, sunn og miljøvennlig mat som dekker din daglige dose Omega3. I tillegg smaker det superdigg!

Supersalmon
Alle vet at fisk er sunt, men det er ikke alltid like lett å få i seg nok fisk i hverdagen. Pink Fish har et stort utvalg smakfulle matretter, og noe som passer for alle. Her finner du lakseretter servert som burgere, wraps, salater, hot pots og raw food. 

Sett deg ned og nyt måltidet i de freshe lokalene til Pink Fish, med strøm- og usb-uttak på alle bord. Har du dårlig tid kan du enten bestille online eller laste ned appen og forhåndsbestille maten. Da er den klar når du kommer så du rekker banen, toget eller trikken med god margin.

Fortsatt ikke overbevisst? På hjemmesiden deler de noen av sine digge måltider, som du kan teste ut hjemme på ditt eget kjøkken. Ta en titt på oppskriftene her.

Ansatt hos Pink Fish viser frem en salatrett fra menyen

Plastikkfritt

Pink Fish er en raskt voksende fast food-kjede utviklet spesielt for generasjon Z og Millenials. 

- Vi ønsker å være på urbane kjøpesentre hvor vi treffer målgruppen vår, sier en av de tre gründerne Ronny M. Gjøse.

 
Da er det viktig å vite hva målgruppen er opptatt av. Teknologi med gode systemer for sporbarhet, har gitt dem bred innsikt om hva målgruppen bryr seg om.
– Pink Fish er bærekraftig, sunt og all vår emballasje er komposterbar, sier han og legger til at det for eksempel ikke finnes plastikk hos Pink Fish.

Pink Fish har nye, fine lokaler
Grunderne bak konseptet Pink Fish

Av Oslo City

Andre nyheter

#JustAsk

Vi svarer
innen en time
på vår facebookside

Still ditt spørsmål
Åpningstider

Mandag - fredag 10 - 22. Lørdag 10 - 20

Phone : +47 815 44 033
> Kontakt oss

Top