Pakke inn en julegave

7 julegavetips

Julen kommer snikende, og er det en måned som flyr av sted så er det vel nettopp desember. Det store spørsmålet hvert år er gaver, og spesielt til de som aldri ønsker seg noe. Hva i all verden skal man kjøpe til de som har alt? Her får du syv tips til magiske julegaver som passer alle!

1. En god bok til dagdrømmeren

En god bok slår aldri feil, og det finnes en bok for alle og enhver. Gå for en spennende krimroman, en bestselgende biografi, en humørfylt tegneseriebok eller en illustrert julefortelling. 

2. Matopplevelser til den søte

Deilige matoljer, varmende te og søt sjokolade. Dette er gaver som faller i smak hos de fleste, og det er enkelt å skreddersy en «matkurv» basert på mottakers smakspreferanser. Lag en gave med bare matopplevelser, eller gi det ved siden av som en ekstra hyggelig overraskelse. 

3. Til den som fortjener å slappe av

Velværeprodukter er fantastisk å få i gave, og oser av omtanke. Gå for et deilig velværesett eller et vakkert duftlys i en duft som du tror vil falle i smak. En hyggelig gave som passer til alle aldre og kjønn!

4. Til treningsjunkien

Kanskje har du en venn som elsker å trene og som alltid er på jakt etter siste skrik innen treningsmote og produkter. En ny treningsoverdel, drikkeflaske eller en yogamatte er midt i blinken!

5. Til hobbykokken

Har du en venn som er glad i å være på kjøkkenet er det hyggelig å gi gaver som gjør matopplevelsen enda bedre. Og hvem vet, kanskje kommer det deg selv til gode i form av en middagsinvitasjon? Cocktailglass, kokkekniver og vinutstyr kan umulig slå feil til hobbykokken.

6. Til den skjønne

En gave til din kjære, en venninne eller kompis som liker å se bra ut. Kjøp en fuktighetskrem i hans eller hennes favorittmerke, en deilig og varmende genser, eller accessoirer som vakre smykker eller en tøff klokke.

7. Til dings- og teknologifreaken

Han eller hun som alltid skal ha det nyeste innen duppeditter og teknologi kan være vanskelig å finne en gave til, men det er jo så mye moro der ute. Hva med et datatastatur i RGB-belysning, solcelledrevet stuelampe eller et morsomt strategispill?