ParkeringTest4 1 of 1

Parkeringsplass

Tilgjengelighet

Parkering med skiltgjenkjenning

 

Med skiltgjenkjenning får man ikke parkeringsbot på grunn av manglende betaling.

Skiltnummeret leses ved innkjøring og starter p-tiden. Ved utkjøring leses skiltet igjen og P-tiden stopper. Med skiltgjenkjenning går alt sømløst. Du trenger ikke billett og du kan betale med mobilen enten i appen APCOA FLOW eller på websiden flow.apcoa.no.

Slik betaler du:

  • Last ned appen APCOA FLOW, registrer profil og huk av for automatisk trekk, så trenger du ikke tenke på betalingen.
  • Hvis du ikke velger automatisk trekk, så kan du betale direkte i appen eller på flow.apcoa.no innen 48 timer etter utkjøring
  • Du kan også betale på automaten rett før du kjører ut. Husk at du må legge inn skiltnummeret ditt.
  • Hvis du ikke velger noen av betalingsmåtene over, vil du motta en faktura. Administrasjonsgebyr vil tilkomme.

Det er satt en fri gjennomkjøringstid på P-området. Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du oppholder deg lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet.

Hvis du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale eller kontrakt), så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale for mer informasjon.  

Priser parkering:

  • Premium XL Parkering på 2U: Kr 40,- per 20min = kr 120,- per time
  • Ordinær parkering på 3U, 4U og 5U: Kr 30,- per 20min = kr 90,- per time

Leie parkering:

Spørsmål og svar:

Appen laster du ned enkelt her:

APCOA PARKING Norway AS er en del av Europas største parkeringsselskap. Vi forvalter over 1.500 parkeringsområder over hele landet. Produktene våre skreddersys til den enkelte kunde og vi har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, gateparkering og parkeringshus).  Med vår forretningsmodell er vi den pålitelige partneren som maksimerer verdien for private og offentlige eiendomseiere.

Via vår digitale plattform APCOA FLOW kobler vi parkeringshus- og områder med kunder, partnere og deres kjøretøy. Basert på denne teknologien, forvandler vi våre parkeringsplasser til mobilitets hub, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag. Dette har også fordeler for miljøet: med våre digitale tjenester og vårt intelligente Traffic Management System, bidrar vi aktivt til reduksjon av utslipp i byer ved å redusere trafikkvolumet for de som søker etter parkering. Ved å koble sammen parkering og mobilitet, er APCOA posisjonert for å bli en integrert del av Smarte byer.

We Connect Parking, Mobility and Urban life.