ParkeringTest4 1 of 1

Parkeringsplass

Tilgjengelighet

Parkering med skiltgjenkjenning

 

Parkering med skiltgjenkjenning

Ved skiltgjenkjenning starter og stopper parkeringen automatisk ved inn- og utkjøringen.

 1. Ved ankomst trenger du ikke gjøre noe
 2. Ved avreise kan du velge mellom flere produkter & tjenester:

Vår anbefalte løsning!

 • Parkering med gyldig mobilapp, med eller uten autotrekk. Last ned appen APCOA FLOW i Appstore eller Google Play. Registrer en profil og velg "autotrekk" i appen, så trekkes betalingen automatisk hver gang uten at du trenger å gjøre noe. Du kan benytte appen innen 48 timer etter utkjøring. Nyhet! Enkel registrering og betaling med Vipps.
 • Parkering med betaling på automat ved avreise.

 

Hvis du ikke benytter app eller automat ved avreise, så kan du velge Park & Go. Da trenger du ikke foreta deg noe på stedet. Produktene har en ekstra kostnad. Velg mellom to produkter:

 • «Park & Go Web» innen 48 timer etter utkjøring på flow.apcoa.no. Produktet koster takst + fast produktpris.
 • «Park & Go» fakturert til kjøretøyets juridiske eier. Produktet koster takst + fast produktpris. Fakturagebyr tilkommer.

   

  For brukere som ikke kan laste ned appen i norske Appstore / Google Play, så kan nettsiden flow.apcoa.no brukes. Du kan enten registrere en profil eller bruke siden anonymt ved å søke etter registreringsnummer.

   

  Priser parkering:

 • Premium XL Parkering på 2U: Kr 40,- per 20 min = 120,- per time.
 • Ordinær parkering på 3U, 4U og 5U: Kr 30,- per 20 min = kr 90 per time

   

  Leie parkering:

 • Gå inn på denne siden https://leie.apcoa.no/. Søk opp Oslo City og følg videre instrukser.

   

  Spørsmål og svar:

 • Sjekk ut https://apcoasupport.no/

 

Appen laster du ned enkelt her:

 

APCOA PARKING Norway AS er en del av Europas største parkeringsselskap. Vi forvalter over 1.500 parkeringsområder over hele landet. Produktene våre skreddersys til den enkelte kunde og vi har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, gateparkering og parkeringshus).  Med vår forretningsmodell er vi den pålitelige partneren som maksimerer verdien for private og offentlige eiendomseiere.

Via vår digitale plattform APCOA FLOW kobler vi parkeringshus- og områder med kunder, partnere og deres kjøretøy. Basert på denne teknologien, forvandler vi våre parkeringsplasser til mobilitets hub, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag. Dette har også fordeler for miljøet: med våre digitale tjenester og vårt intelligente Traffic Management System, bidrar vi aktivt til reduksjon av utslipp i byer ved å redusere trafikkvolumet for de som søker etter parkering. Ved å koble sammen parkering og mobilitet, er APCOA posisjonert for å bli en integrert del av Smarte byer.

We Connect Parking, Mobility and Urban life.