Banner-1

Vi støtter Superselma ❤

Foreningen for kreftrammede barn

Dette er et samarbeid hvor Oslo City får anledning til å bidra til å skape «lysglimt» for barn som er under behandling. Ansatte i butikkene og vi på Senterkontoret bidrar med innsamling av tomflasker til Superselma gjennom hele året. I tillegg gjør vi aktiviteter og ikke minst fikk vi til dette store bidraget fra Lekia hvor Superselma kunne plukke ut julegaver til en verdi av hele 20 000 kr. I denne omgangen var det julegaver til barn i alderen 5-10 år som ble prioritert. Dette var en fantastisk mulighet for Oslo City og deres samarbeid med Superselma. En stor takk til Lekia Oslo City som bidrar med leker til kreftrammede barn og ikke minst har stilt opp på denne fine måten. 

     

I førjulstiden hadde vi besøk av Tommy Kristiansen, grunnlegger av Superselma. Tommy og hans familie opplevde selv at et av barna ble syke og i den forbindelse ble Superselma etablert. Tommy og organisasjonen gjør en helt utrolig innsats for barn som er kreftsyke og gjør det med et stort og varmt hjerte.  

Etter gårsdagen sier Tommy; «Tusen takk for både opplevelsen og muligheten vi fikk hos Lekia i går til å lage Lysglimt. Å glede barn i julen er fint. Å glede kreftsyke barn i julen.. er magisk! 

Jeg vet inderlig godt hva dette vil bety for barna som får gleden av deres innsats for Superselma. Tusen takk for et fantastisk samarbeid vi har med Oslo City».

     

Ønsker du å bidra til å skape "lysglimt" for kreftrammede barn med Oslo City og Superselma? Ta med tomflasker som kan pantes og lever de i Superselma-boksen hos Lekia i 3.etg. Du kan også Vippse valgfritt beløp til Superselma-prosjektet til 77762 ❤