Header - Feriertips

Huskelisten til ferien

Huskelisten til ferien - har du alt i boks?


Finn alt du trenger til ferien på Oslo City

Tiden er kommet for flyreiser og bilturer. Med god planlegging kan du ha med deg alt du trenger uten å overpakke. Men hva med den lille tingen du kommer på i siste liten at du har glemt? Heldigvis går nesten alle reiser via sentralbanestasjonen, og da er Oslo City din redning. Her kan du enten løpe innom i hui og hast eller tusle rundt i forkant av ferien for å finne smarte reiseprodukter, god strandlektyre og sommerlige antrekk.


Produkter for sikkerhetskontrollen

Enten du trenger sjampo, balsam, tannkrem eller hånddesinfeksjon, har Normal alt du trenger i praktiske størrelser som passer perfekt i håndbagasjen. Med et reisekit kan du også fylle favorittproduktene dine hjemmefra over i små beholdere. For å gjøre pakkingen ekstra effektiv kan du også vurdere komprimerte håndklær, kluter og vaskemiddel. Veldig mini og veldig smart! Ikke glem å merke kofferten med en bag-tag.

Et gjennomtenkt antrekk

Et lin-sett er et must i en god feriegarderobe. Du kan bruke det både på stranden og til daglig! Underdelen kan kombineres med ulike topper, og skjorten kan brukes over nesten alt. Velg lin fordi det er et materiale som puster og varer lenge! Dessuten gir det en avslappet, glamorøs look som passer ferielivet perfekt. Her ser du et par av alternativene Gina Tricot har fått inn i sommer, så stikk innom og finn din favoritt.

Trygge merker du kjennerDet er alltid lurt å ta med gode solprodukter hjemmefra, så du er trygg på kvaliteten! Hos Life finner du et utvalg gode solkremer som er fine for huden og snille mot kloden. Husk dessuten å pakke med deg aloe vera som beroliger alt fra insektbitt til solbrente skuldre. Og hvem vet – etter en tur innom helsekosten finner du nok noe annet nyttig til reisen også.

Den nye favorittboka

Ingen ferie er komplett uten en god bok å slappe av med. Hos Norli finner du alle sommerens bøker i forskjellige sjangre. Et hett tips er å spørre de ansatte om råd dersom du er usikker på hvilken bok du skal velge; gjengen i butikken har god oversikt og leser mye. Er dette sommeren du minsker skjermtiden?

Masse fint tilbehør

Er det ett sted på senteret som utstråler «sommerferie», så er det Accessorize! De har et fantastisk utvalg av smykker, hatter, vesker og solbriller som vil sette prikken over i-en på ditt ferieantrekk. Noen ganger ligger faktisk djevelen i detaljene. Man blir jo i veldig godt humør av sommerlige farger, fine saronger, bikinier og sandaler.

Uansett om du skal langt eller kort, ønsker vi deg en deilig ferie. Hos Oslo City er du hjertelig velkommen enten du kommer i god tid i forveien eller på vei til flyplassen! <3