Smak deg gjennom Oslo City

Uten mat og drikke duger helten ikke – Visste du at her på Oslo City har vi 11 serveringsteder?

Uten mat og drikke duger helten ikke Visste du at her på Oslo City har vi 11 serveringsteder?
Disse kan tilby deg akkurat det du lyster på, enten om du er skikkelig sulten eller om du bare trenger noe raskt på farten. Hos oss vil du finne noe for enhver smak. Vi har tatt turen innom av våre spisesteder for å finne ut hva butikksjefens favorittrett er

Big Bite ligger i hjertet av senteret og er det stedet hvor du raskt kan ta med deg en Sub, wrap eller en salat når du er på farta. Shirin er butikksjef på Big Bite, og har en lidenskap for god kvalitet og smak det de serverer. Hennes favoritt er en god Club fra submenyen. 

Har vi ikke alle en liten svakhet for Burger King? Dette er mat som alle smaksganer elsker og her finner man sin favoritt uavhengig om du er 4 eller 64 år. Archie som er butikksjef på Burger King har selvfølgelig også en favoritt på menyen. Burgeren han sjeldent klarer å styre unna er Gourmet Grill White BBQ – Har du smakt den?

Yasmin på Starbucks har de deiligste, varme drikker som sørger for at du glemmer alt rundt deg. En favoritt kommer sjeldent alene mener hun – Hun vil legge ekstra stor vekt på sesongens herligheter, for Starbucks kommer med nye fantastiske smaker til alle årstider. Yasmin sin favoritt er Caramelised Macadamia Oat Latte. Har du ikke smakt den, kan den varmt anbefales.

 

Når energinivået går ned og man trenger en skikkelig boost, har Elin på Smootie Exchange akkurat det du trenger for å komme deg over lunsjknekken. Elin anbefaler AÇAÍ ENERGY som er høy i antioksidanter, omega 3-6-9, proteiner, fiber og energi. Denne er ikke bare utrolig god, men fungerer også som et måltid i seg selv. 

Hos Milade på Los Tacos kan du gjemme deg litt fra den hektiske hverdagen og få fredagsstemning her på Oslo City. Her har butikksjefen har en klar favoritt, ingen ringere enn The Friday Burrito, som gir deg skikkelig fredagsfølesle. Har du ikke allerede smakte den, så er det på tide.

Vi alle kan vel være enige om at alt som er fritert er superdigg? I hvert fall på en blåmandag eller en lillelørdag! Vy på Fly Chicken forteller at det er vanskelig å velge bare en favoritt, for her kan du få noe for enhver smak. Er det er noe du må prøve, så trekker butikksjefen frem Superfly Fried Chicken Sandwich som en soleklar vinner. 

I toppen av senteret finner du Delicia. Her serveres de herligste søtsaker og creperie. I deres koselige lokale kan du sette deg ned og nyte en god kopp kaffe med venninnegjengen eller med noen du er glad i. Dette er et perfekt avbrekk og energipåfyll mellom “kjole til helgen” og “slips til far”handlelisten. Butikksjefen anbefaler Cluck cluck, en deilig salt crêpe med proteinrik tunfiskmajones, smakfull pesto, fersk avokado og soltørkede tomater.

Hos oss på Oslo City finner du finner også Narvesen, 7-eleven, Backstube og Meny med et stort utvalg Grab And Go-konsepter. Velkommen til oss!