Header1 - DOCinterior

Hjem og interiør på Oslo City

Vi deler våre aller beste interiørtips med deg

Vi deler våre aller beste interiørtips med deg! Visste du at vi har blitt ekstremt dyktige innen interiør? Nå tilbyr vi alt du trenger til soverommet, stuen og kjøkkenet. Våre butikker har kompetanse innen lys og lyd, i tillegg til trendy vaskeutstyr som gjør vårrengjøringen til en lek.


Princess i øverste etasje på Oslo City er en oase av myke puter, dyner og dyktige ansatte som veileder deg mot riktige valg. Med et bredt utvalg av sengetøy, gardiner, håndklær, pledd, pynteputer og duker, kan du enkelt gi stuen din en rask makeover. Ida hos Princess anbefaler å bytte putetrekk på pynteputene og matche dem med fine gardiner for enkelt gi en ny look.

 

Clas Ohlson er kjent for å ha "nesten alt", men har du vurdert deres ekspertise innen interiør? Trenger du organisering i skuffer og skap, er Clas Ohlson destinasjonen din. I tillegg til et bredt utvalg av belysning både for innendørs- og utendørsbruk, gir Samuel råd om å skape en koselig atmosfære hjemme med en miks av store og små lyskilder.

 Endelig har Kid åpnet en stor og fantastisk butikk hos oss! Her bugner det av fine farger, deilige tekstiler og mønstre. Besøk butikken og kjenn på atmosfæren! Finn alt du trenger til å dekke et nydelig bord, fornye soverommet ditt og inspirasjon og produkter for å dekorere resten av hjemmet. Butikksjef Janne oppmuntrer til å bruke farger, mønstre og tørre å leke med interiøret!

 

 

I øverste etasje hos oss finner du Kitchn med et stort utvalg av alt du kan drømme om til kjøkkenet ditt! Siw-Elena anbefaler å mikse ulike serviser, gjerne nytt med gammelt, for å skape et personlig uttrykk og mer liv til borddekkingen. Hos Kitchn finner du alt fra klassiske serviser og bestikk til mummikrus og blomstervaser. La deg inspirere!

 Linas beste interiørtips er å holde hjemmet rent, og det kan gjøres morsomt med riktige vaskeprodukter. Hos Normal i nederste etasje på Oslo City finner du et bredt utvalg av vaskeprodukter til alle rom og overflater. Normal har alltid de kuleste og mest trendy vaskemidlene på lager, ofte sett på TikTok og Instagram.


Kronen på verket i et gjennomført hjem er å ha en egen signaturduft som gjestene assosierer med nettopp ditt hjem. Hos Rituals finner du ulike dufter i form av romspray, duftlys og duftpinner som gjør det enkelt å holde en rød tråd. Caroline anbefaler å komme innom og lukte deg frem til en favoritt, da Rituals har mye deilig å velge mellom.

I tillegg til disse butikkene finner du flere steder på Oslo City som tilbyr interiør og inspirasjon til hjemmet, som for eksempel Nille og Elkjøp, samt Eplehuset, Telia og Telenorbutikken for teknikk og lyd.

Velkommen til oss!