OsloCity_Beauty_Webbanner_1920x580

Beauty og velvære på Oslo City

Vi deler våre aller beste skjønnhetstips med deg!

Visste du at du finner nesten alt innen beauty hos oss? Fra hudpleie og sminke til hårpleie og velværeprodukter – Oslo City har det du trenger. La oss guide deg gjennom våre butikker og dele deres beste skjønnhetstips med deg. Besøk oss for personlig veiledning og finn produktene som passer perfekt for deg.
Ønsker du en makeup som holder seg på plass hele dagen og kvelden? Karoline anbefaler å starte med en god primer som tilfører glød og fuktighet, før du går videre med MAC sin fantastiske foundation: Studio Radiance. Denne foundationen har blitt en favoritt blant mange takket være sin gode dekkevne og hudpleiende egenskaper, og den er tilgjengelig i over 60 nyanser. Besøk MAC for å finne den perfekte fargen og produktene som passer best til din hud.

Ønsker du å ta vare på huden din over tid, er solkrem et must. Dette har du sikkert hørt før, men de færreste er flinke til å følge rådet! Marielle hos Beauty Studio 23 anbefaler å bruke høy faktor hele året, men understreker viktigheten av å velge en god krem som ikke kompromitterer hudpleien din. Hos Beauty Studio 23 finner du mange gode merker, som dessuten er populære på TikTok.Ønsker du å forvandle baderommet ditt til en spa-opplevelse? Hos Rituals finner du fantastiske produkter for både kropp, bad og hjem som hjelper deg med å skape en avslappende og luksuriøs atmosfære. Weronika hos Rituals tipser om produktseriene som heter Sakura, Ying og Karma. Her er det lett å finne både gaver og noe til deg selv!Vita har nylig pusset opp butikken, og den er fantastisk! Dina hos Vita fremhever spesielt det brede utvalget av hudpleieprodukter. Hvis du ønsker å etablere en virkelig god hudpleierutine, vil du antagelig finne alt du trenger her. Vita fører det populære greske merket Korres, som er en favoritt for mange. I tillegg finner du mange trendy K-beauty merker og andre anerkjente brands. Kom innom og la deg inspirere!Vil du at duften din skal sitte lengre? Celina og Tracy Carol hos Kicks deler sin beste lifehack: spør et lag bodylotion på huden før du sprayer parfymen på. Ikke bare kommer duften bedre frem, den varer lengre også! Kicks på Oslo City har et spesielt godt utvalg av parfymer, i tillegg til make-up og velvære. De ansatte hjelper deg gjerne.Vil du ta ekstra godt vare på håret ditt? Ingeborg hos Lyko trekker frem merket Waterclouds som har produkter for tørt hår, for deg som vil bevare fargen, om du ønsker ekstra volum - her finner du et bredt utvalg. Uansett hva du trenger til håret ditt, eller resten av kroppen, finner du det på Lyko hos Oslo City.
Hedda hos Olio Beauty er kosmetisk sykepleier og understreker viktigheten av en skreddersydd hudpleierutine. Visste du at hos Olio Beauty kan du bestille en gratis konsultasjon for å avdekke hudens behov? Her får du hjelp av profesjonelle hudpleiere eller kosmetiske sykepleiere. Husk at timen må bestille på nett i forkant.Til manges store glede har H&M Beauty åpnet stor butikk i førsteetasje av Oslo City. Her finner du populære merker som blant annet NYX, Anastasia Beverly Hills og Florence by mills. Enten du er ute etter hverdagsmakeup eller glam til helgen, vil du finne masse fint.

Velkommen til oss! <3