HEADER 2

Ferie i egen by

Guiden til den gode feriefølelsen i Oslo ❤

Hadde det ikke vært deilig med en pause fra hverdagen? Digg mat, shopping og storby-vibes trenger hverken kreve masse planlegging eller høyt budsjett. Vi slår et slag for å være turist i egen hovedstad! Her er guiden til den gode feriefølelsen.

Først og fremst er det viktig å bestemme seg for å «sjekke ut av» livet og innta feriemodus for dagen, ettermiddagen eller helgen. Du bestemmer selv hvor lenge ferien skal vare! På ferie skal ikke stress eller mas få være en faktor. Og det er lov å unne seg kos!

   


Start med din favorittdrikk hos Starbucks som ligger i underetasjen på Oslo City, og gå innom Norges eneste Victorias Secret butikk i andre etasje. Storbyferien er i gang! Kanskje føles det litt som å være i New York, eller et helt annet sted? Når man går inn for å finne feriefølelsen er det lov både å pynte seg og drømme seg vekk.

Det er superlett å komme seg hit enten med trikken, T-banen eller toget som stopper rett ved. For familier som kommer med bil er det enklest å kjøre rett inn i parkeringshuset.

   

 Nylig har Gina Tricot åpnet sin helt nye flagship store i første etasje på Oslo City. Her finner du klær og glitrende tilbehør, men også et utvalgt coffeetable books og fint interiør! Butikken er så fargerik og fresh at det er verdt en tur innom uansett om du leter etter noe spesielt eller ikke. Inspirasjon = garantert.

   

Når det er på tide med mat har du mye å velge i. Noen favoritter på Oslo City er Los Tacos, Burger King og Fly Chicken i nederste etasje. Uansett hva du eller de du tilbringer dagen sammen med har lyst på? Ja, så finnes det noe digg for de fleste ganer! Her falt valget på en Fly Chicken classic med fries med trufflemayo. Sååå saftig og godt.


   

Har du testet Boba? Eller Bubble Tea som det også heter. Endelig har MiTea åpnet på Oslo City og det er skikkelig godt og veldig gøy! En perfekt dessert to-go med fargerike bobler og mange smaker å velge mellom. De har forresten bubble milkshake, bubble milk tea og frappe også! Bestiller du fra mobilen kan du hente drikken når den er klar.

   

Er du sliten i beina, full av inspirasjon og har funnet deg noe fint? Avslutt storbyferien med en Sushi takeaway. Inne på Meny finner du SushiTake som lager fersk og autentisk sushi du kan ta med deg hjem. Sleng beina på bordet og nyt de siste timene av ferien din! For på ferie trenger man ikke lage mat selv.

Håper du fant inspirasjon til litt feriemodus midt i hverdagen! ❤