Header - badety

Badetøy for alle og i alle størrelser!

Sommeren er endelig her, og med den kommer sol, strandliv og bading. Vi vet alle hvor irriterende det kan være med badetøy som gnager eller ikke sitter riktig. Derfor har vi besøkt flere butikker på senteret og sjekket utvalget av badeshortser, bikinier og badedrakter som ikke bare ser flotte ut, men som også er behagelige å ha på.

Her finner du alt fra små til store størrelser. Vi mener at alle kropper er sommerklare – det handler bare om å finne det perfekte badetøyet som får deg til å føle deg fantastisk. Enten du foretrekker en bikini eller en badeshorts, er målet at du skal føle deg selvsikker og komfortabel når du nyter sommeren ved vannet.
Hos Dressmann finner du et bredt utvalg av badetøy for menn, tilgjengelig i størrelser fra S til 3XL (og kan bestilles opp til 9XL, bare spør). Enten du foretrekker klassiske badeshorts i ensfargede nyanser eller lekne mønstre, har Dressmann noe som passer for deg. En spesiell favoritt denne sesongen er badeshortsen med striper, som har utseendet til en linshorts men er faktisk designet for vannaktiviteter.Undert
øykjeden Change Lingerie er kjent for sin personlige service og sitt imponerende utvalg av størrelser og stiler. Med over 100 forskjellige størrelser, er de eksperter på å finne den perfekte passformen for deg! Deres badetøy er intet unntak. Her finner du bikinier og badedrakter som sitter perfekt, uansett kroppsform. De ansatte hjelper deg å finne badetøyet som får deg til å føle deg både komfortabel og selvsikker.Volt tilbyr trendy og komfortabelt badetøy for menn. Fra sporty badeshorts til mer avslappede modeller, finner du garantert noe som passer din stil. Med fokus på kvalitet og design kan du være sikker på at badetøyet holder seg godt gjennom hele sommeren. De mest populære modellene i år er klassiske og ikke for lange, og årets trendfarge er grønn. Ta turen innom Volt for å oppdatere strandgarderoben din.


Årets utvalg av badetøy hos Bik Bok er ekstra stort. Her finner du et bredt spekter av modeller og farger, slik at du kan finne noe som passer din stil. Alt fra brasilianske bikinitruser til high-waist modeller, trekantbikinier og BHer med ekstra støtte. Uansett om du foretrekker en sporty, glamorøs eller klassisk look, bør du finne det her.

Nyt sommeren og alt den har å by på. Bad og kos deg! Vi sees på Oslo City <3