17 mai uten bunad - banner

17. mai uten bunad?

Her er 7 freshe antrekk!

Nasjonaldagen nærmer seg, og mange av oss gleder oss stort. Likevel kan det være slitsomt med alt presset om bunad og å arrangere eller delta på den "beste" frokosten. Men husk at 17. mai er en festdag for alle, uansett hvordan man velger å feire eller hva man velger å ha på seg. Kanskje det til og med er på tide med noen nye tradisjoner?

Vi har valgt ut antrekk som passer skikkelig godt til 17. mai, men som også kan brukes i mange andre anledninger. Husk at de mest bærekraftige kjøpene dine, er plaggene og antrekkene du bruker om igjen og kombinerer på nye måter til ulike anledninger ♥

   

Thea og Nora i antrekk fra VIC

Om du velger en kul dress eller en klassisk kjole vil du i begge tilfeller gjøre et godt valg. Dressen i trendfargen «tangerine» er i pustende linstoff som gjør den komfortabel og ekstra vårlig. Den dypblå kjolen har fine knapper og er i et snitt som kler de fleste.

Ikke gå for den aller korteste kjolen!

   

Weronika i antrekk fra Kappahl

   

Thale i antrekk fra Urban Pioneers

En kjole med lengde til rett under eller over knærne passer de fleste og gir et mer formelt uttrykk. I tillegg gir denne lengden deg muligheten til å vise frem et par fine sko! Enten du velger den rosa kjolen fra Kappahl eller den blomstrete kjolen fra Urban Pioneers, vil begge passe fint til høyhælte sandaler eller flate sko.

Dressen er både klassisk og bad-ass!

   

Ida i antrekk fra b.young

Weronika i antrekk fra Kappahl

Enten du velger en klar farge som den røde dressen fra b.young, eller en dus pastelltone som dressen fra KappAhl, vil en dress alltid være et statementplagg som både utstråler selvtillit og stil. Style dressen opp til 17. mai og bruk plaggene hver for seg og om hverandre i hverdagen.


Romantisk i rødt, hvitt, og blått

Arleta i antrekk fra Message

Hvis du ønsker å kle deg i nasjonaldagens farger, kan det være en god idé, så lenge du gjør det på en stilfull måte! Arleta har valgt en nydelig kjole til nasjonaldagen, med et romantisk mønster av duse blå blomster og et hint av vinrødt. Dette er en nydelig måte å inkorporere fargene på, uten å risikere å se ut som et vandrende flagg.

Håper du fant inspirasjon, nyt feiringen din ♥