blommor_responsiv_1920_580

Festklar uten bunad

17. mai nærmer seg med stormskritt - hipp hurra! Har du ikke antrekket klart ennå? Fortvil ikke. Vi har spurt noen av våre dyktige ansatte om deres beste stylingtips til den store dagen. Uansett om du skal spise is med familien eller på fest med kohorten, er det stas å pynte seg opp til 17. mai etter en lang vinter i kosebukser.

Nenneh hos Message har valgt en nydelig kjole i polkadots for anledningen.
- Denne passer perfekt for den som ikke har eller vil gå med bunad, en kjole som kan brukes igjen senere. De nøytrale fargene på kjolen og tilbehøret kan kombineres ulikt og antrekket er vårlig. På 17. mai er det lov å feire våren uansett om det er sol eller overskyet!
Jeansjakken har en vårlig look men varmer også, dersom det skyer til. Mitt beste tips til nasjonaldagen er å ha med gnagsårplaster i veska og huske jakke!


Kjole fra M By M, Message Oslo City
Veske fra Hvisk, Message Oslo City
Hårklype fra Sui Ava, Message Oslo City
Smykke fra fra Enamel, Message Oslo City


Nora og Julie hos Urban Pioneers har valgt ulike romantiske vårkjoler til nasjonaldagen.
- Den perfekte 17. mai kjolen kan brukes både med høye heler og flate sko. Slik kan du tilpasse den det du skal. En romantisk kjole kan rockes opp til andre anledninger, og brukes med sneakers i parken. Til nasjonaldagen er det fint å style den romantisk og vårlig slik vi har gjort her!


Det beste tipset til deg som velger å gå i høye heler er å ta med flate sko du kan skifte til. Og husk ekstra strømpebukser!Kjole med blå blomster fra Urban Pioneers
Hvit kjole med blonder fra Urban Pioneers
Kjole med grønne blomster fra Faithful The Brand, Urban Pioneers Oslo City
Hvit kjole med V-hals fra Samsøe, Urban Pioneers Oslo City
Hvite stoppesko fra Bille Bi, Urban Pioneers Oslo City
Svarte sko med sløyfe fra Custommade, Urban Pioneers Oslo City

ThuHa hos B.Young har valgt et antrekk i hvitt og blått, hvor den røde vesken gir et skikkelig 17. mai utrykk.
- På nasjonaldagen skal man kose seg! Derfor har jeg valgt en sommerlig kjole som ser helt fantastisk ut på, men som også er skikkelig stretch. Dette er et komfortabelt antrekk du kan ha på hele kvelden!

Nøytrale farger som hvitt og blått er kjempefine sammen, samtidig kan de brukes hver for seg. Det er enkelt å sette på en 17. mai-pin eller en hårbøyle slik vi har gjort her! Ta gjerne med en strømpebukse i veska som 17. mai-pin eller en hårbøyle slik vi har gjort her! Ta gjerne med en strømpebukse i veska som er lett å ta på dersom det blir kaldt utover kvelden.

(Det er Christina som er avbildet)
Hvit kjole fra Floyd, B.Young Oslo City
Rød veske fra Adax, Morris Oslo City
Marineblå blazer fra Ichi, B.Young Oslo
Hårbøyle i rødt, hvitt og blått, Glitter Oslo City
Lyseblå matte stoppesko, Din Sko Oslo City