Mote

Party Land

Den første Party Land butikk en åpnet 1984 i Philadelphia av Brian Feller og Todd Potter, og har vært en franchisekjede siden 1986 i Philadelphia.


I dag er Party Land verdens største internasjonale detaljhandelskjede for festtilbehør, og det er alltid en åpen Party Land-butikk et sted på jorden. I sortimentet finner du hatter, dekorasjoner, tallerkener, krus, konfetti, pinjatas, heliumballonger og mer. Med andre ord har vi alt du trenger for å feire en fest som dåp, bryllup, barnebursdag etc. Temafester blir stadig mer populære både til som privatfest og bedriftsarrangementer.

Du finner Party Land butikk er i USA, Canada, Venezuela, Mexico, Den dominikanske republikk, St. Lucia, England, Skottland, Nord-Irland, Sør-Irland, Sør-Afrika, Portugal, Italia, Hellas, Spania, Tyskland, India, Saudi-Arabia, Kuwait, Singapore, Australia og siden 2006 også i Sverige nå i Danmark og Norge.

E-mail: partyland.norway@gmail.com

Vi har leie av heliumtuber og slush-maskiner, røde løpere og hvis det er en stor bestilling, kommer vi til deg og ordne ballongbestilling på stedet.

Party-Land_1

Party Land

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Meny
Åpen
Oasis
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!