Aseco cover hjemmeside 1920x580px
Mote
Det var en gang en skoeske med vareprøver, og postordreannonser i Allers, Norsk Ukeblad og Hjemmet som ble til varekataloger som ble til gullsmedforretninger! 

I 1965 i Trondheim startet Arne Stokkeholm det som skulle bli en av de fremste familieeide gullsmedforretningene i landet. Det startet med import av smykker fra produsenter verden rundt hvor Arne hver uke fikk 10 kr av sin kone Aase som han kunne kjøpe nye varer for. På den tiden var det kun Aase av de to som var i fast arbeid, så Arne måtte bruke pengene klokt.

Alt han fikk av omsetning fra varene gikk til innkjøp av nye varer og forretningsidéen har hele tiden vært å selge kvalitetsvarer til lavere pris. Slik har han bygget opp sin egen arbeidsplass og skapt arbeidsplasser for andre med gode forbindelser til store fabrikker og merkevarer rundt om i verden.

Allerede i 1998 åpnet ASECO sin første butikk på Oslo City og har siden det vært flere steder på senteret under andre butikknavn.
Den familieeide gullsmedkjeden talte i 2001 hele 12 butikker rundt om i Norge. Arne har fra starten av hatt med kona Aase, og underveis også sine barn og svigerbarn – helt til det skulle komme en tid hvor det var på tide at neste generasjon skulle ta over familiebedriften. Arne og Aase trakk seg tilbake, og nå er det sønnen Frode og hans kone Sonja som har gleden av å åpne den flotte butikken på Oslo City.

I dag står Frode og Sonja for åpningen av den største gullsmeden på Oslo City ved hovedinngangen. Her vil de satse på å vise frem lekre merkevarer innen smykker og klokker med stort fokus på både rimelige motesmykker, og eksklusive diamanter. Nytt i denne satstingen er at det blir en egen avdeling for smykkeskrin, lommebøker og vesker.
Save Icon selectedSave Icon
ASECO

ASECO

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

VIC
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!