Mote

KappAhl

KappAhl tilbyr inspirerende klær for dame,herre og barn til gode priser. Hver uke får vi nye varer og kolleksjoner med sesongens mote til hverdag og fest. I tillegg finner du tilhørende accessories som vesker, belter og bijouteri. Alle plagg er formgitt av våre egne designere.

KappAhl har egne merkevarer som den klassiske kolleksjonen Hampton Republic 27 til dame og herre, XLNT,Creem og shape up undertøy til dame, denim 1953 til dame og herre. Til barn: Newbie, Kaxs, WOXO og LAB jeans.

I 1999 ble KappAhl som første motekjede i verden miljøsertifisert, og i dag er cirka 18% av våre produkter miljømerket. KappAhls forretningsidé er å tilby prisgunstig mote til mange. At en vare er ”verdt prisen” handler like mye om at du skal være fornøyd med KappAhl som selskap. Hele prosessen fra design, produksjon, transport og lager til butikk – skal preges av et bærekraftig helhetssyn. Vårt ansvar gjelder både mennesker og miljø, og tar utgangspunkt i vår bærekraftsvisjon: Les mer om future / friendly / fashion by KappAhl – link.
KappAhl ble etablert i 1953 i Sverige og er en ledende motekjede med 400 butikk er og 4500 medarbeidere i Sverige, Norge, Finland, Polen og Tsjekkia.

Kappahl Oslo City er Kappahl flagship store!

Brands: Newbie, Hampton, XLNT, Rükiie, Creem, Kaxs

E-mail:342all@kappahl.com

Velkommen!

 

kappahl-734

KappAhl

open iconÅpen
hours

MER? KANSKJE DU OGSÅ LIKER

Message
Åpen

Vi har flere butikker vi tror du vil like – ikke gå glipp av det!