Banner

Listen over alt du trenger til skolestart!

Våre beste tips

Skolestart nærmer seg med stormskritt. Enten du er en sprudlende førsteklassing, kul tenåring eller voksen student, er det alltid spennende å starte et nytt semester. Høsten gir oss en følelse av en ny start, er du ikke enig? Vi har samlet produkter, tips og lister som vil hjelpe deg med forberedelsene både til høstens skolestart og studiestart.

Skolestart:

   

   

1. Ryggsekk: En fin, liten ryggsekk i favorittfargen med plass til bøker, mat og gymtøy. Blå, rosa, grønn eller glitter? Her har Norli et bredt utvalg og noe som passer for absolutt alle.
2. Pennal: Fargerike penner, blyanter, viskelær og tusjer gjør skrivingen enda morsommere. Dessuten er det stas å få velge seg noe ekstra fint skriveutstyr til det nye semesteret.
3. Matboks: En kul matboks med plass til en god blings og sunn snacks.
4. Skrivesett: Et sett med notatbøker og skrivepapir for de kreative øyeblikkene. Hos Norli finner du tusjsett, tegnebøker, klistremerker og skriveblokker til alle formål.
5. Bokbind: Her finner du også det populære elastiske bokbindet i glitter! Glem bretting og tape, med elastisk bokbind går det lekende lett å legge bind på bøkene.

Studiestart:

   

1. Skolesaker: Pennal med gode penner, markeringstusj og fine notatbøker fylt av blanke ark og nye muligheter. Når mye skjer digitalt er det godt å ha avbrekk med penn og papir!
2. Referansebøker: Både å ha fagbøker og andre ressurser tilgjengelig for å utvide kunnskapen er viktig. Hos Norli finner du masse bøker som hjelper til med å nå målene!
3. Ryggsekk: En komfortabel og fin ryggsekk gjør hverdagen litt enklere. Velg en ryggsekk som er snill mot ryggen og som gjør det enkelt å organisere alt som skal med i hverdagen.
4. Organisasjonsverktøy: Liker du best å holde orden digitalt eller i en fysisk kalender? Velg en planleggingsbok eller app som hjelper deg med å balansere studier, arbeid og fritid.
5. Matboks: En matboks som kan slåes opp og ned er helt genialt. Fyll den med noe digg å spise til lunsj, og klapp den sammen etterpå! Denne finner du også hos Norli på Oslo City.

   

Lynraske dingser:

I både jobb og studiehverdagen er det viktig med gode digitale produkter for å holde tritt med alt. Vi spurte ekspertene hos Eplehuset i øverste etasje på Oslo City hva de beste og mest populære produktene til høstsemesteret er?

Ikke overraskende er det lynraske Macbook Pro de fleste går for når de skal ha en kraftig maskin, som er enkel å ha med. Nå har det kommet beskyttende mapper i høstens farger også! Apple Watch serie 8 er veldig populær, her har vi valgt årets Pride Edition bånd som kan kjøpes ved siden av.

Uansett hva du leter etter hjelper Apple-ekspertene på Eplehuset deg med å finne produktet som matcher ditt behov.

   

Vi på Oslo City ønsker deg masse lykke til med skolestart og studiestart! ❤