Kvinne som poserer med hånd mot ansikt

Den perfekte basisgarderoben

Investerer du i tidløse og klassiske plagg i god kvalitet vil du bygge opp en god basisgarderobe som kan redde deg fra de fleste kleskriser, og som du kan bruke år etter år. Men hva bør basisgarderoben din bestå av? Vi har samlet 8 plagg som alle bør ha i garderoben.

Den perfekte jeansen

En klassisk jeans med god passform kan brukes til de fleste anledninger. Den kan pyntes både opp og ned, og brukes på jobb og til fest. Om du investerer i en modell du liker i god kvalitet kan ha nytte av den i mange år framover.

Basisskjorten

Enten du liker den klassiske hvite, med striper eller andre lyse farger kommer du langt med å ha en skjorte i skapet. Den er både tidløs og anvendelig samtidig som den kan brukes med bukser og skjørt i ulike fasonger for å få den stilen du ønsker.

 

Dressbuksa som passer alt

Skal du ut med venninner, eller på et viktig jobbmøte? Med en dressbukse går du sjeldent feil, uansett anledning. En løs t-skjorte med sneakers for en avslappet stil, eller en bluse og pumps for formelle anledninger. Den perfekte dressbuksen er lurt å ha i klesskapet.

 

T-skjorte til enhver anledning

Investerer du i en t-skjorte av god kvalitet har du bindeleddet i mange antrekk. En jeans og cardigan, eller dressbukse og pumps. Velg en blazer over for en mer elegant stil.

Tidløs blazer

En blazer pynter fort opp et hvert antrekk. Derfor bør du sørge for at basisgarderoben din består av en tidløs blazer, gjerne i svart eller en annen enkel farge som passer til det meste.

Den lille sorte

Med en sort, enkel og klassisk kjole har du redningen for de fleste anledninger. Pynt den enkelt både opp og ned med ulikt tilbehør, som for eksempel en olajakke og sneakers på sommeren, eller clutch og sesongens trendørdedobber til julebord.

Trenchcoat-klassikeren

Denne jakken er en gjenganger år etter år, og med god grunn. Den dresses enkelt både opp og ned etter anledning, og passer like fint på jobb som på fest. Velg beige eller andre klassiske lyse farger for å sikre at den aldri går av moten.  

Skinnjakken som aldri går av mote

Et plagg som aldri går av moten er den klassiske biker-skinnjakken. Jakken kan du bruke både innendørs og utendørs, setter fort prikken over i’en på antrekket ditt.